Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Helbredet fra angina:
Det ble ingen tredje hjerteoperasjon

FRI FRA ANGINA: Birger Kristiansen har vært i fin form siden Svein-Magne Pedersen ba for ham over telefonen.
Birger Kristiansen (82) var vel kjent med anginasmerter, etter å ha spist nitroglyserin i årevis, og å ha blitt hjerteoperert to ganger.

Tekst og foto: Tor-Bjørn Nordgaard

– Den ene gangen var anfallet så kraftig at hjertet stoppet helt under operasjonen, forteller 82-åringen fra Ibestad ved Harstad. Den gangen fikk legene liv i ham igjen, selv om han fortsatt måtte gå på medisiner.

Fant ingenting

En tid etterpå begynte han igjen å bli dårlig i formen. Pusten ble tyngre og brystsmertene tiltok, og han ble kalt inn til kontroll ved sykehuset i Tromsø.

Mens han ventet på kontrolltimen sin, bestemte Birger seg for å kontakte Svein-Magne Pedersen via forbønnstelefonen.

– Jeg merket med en gang at jeg ble bedre da han ba for meg, forteller han.

– Da jeg kom til sykehuset kort tid etterpå, sa legene at de ikke fant noe feil med hjertet mitt, forteller han fornøyd.

I form siden

– Jeg hadde regnet med en ny operasjon, og var glad da det ikke ble noe av, smiler han. Nå har det gått over seks år siden dette hendte, og Birger Kristiansen har vært i fin form helt siden da.

– Jeg har ikke hatt anginasmerter siden da, og jeg har ikke spist medisiner, bedyrer han.


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15