Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Svein-Magne Pedersen på Bildøy:
16 frelst – tok et oppgjør med den moderne vantro

Engasjert: Svein-Magne taler til en fullsatt sal på Norge IDAGs generalforsamling.
– Gud gjør noe utenfor våre fem sanser, når han helbreder mennesker. De som ikke erkjenner det, ser verden som gjennom et sugerør. Men den dagen de selv står der med kreft, da legger de bort skylappene og kommer til oss, sa helbredelsespredikant Svein Magne Pedersen.

Tekst og foto: Nils Bakke

En full sal med vel 400 fremmøtte var med på avslutningsmøtet på Norge IDAGs generalforsamling. Og gjennom Visjon Norges direktesendig på Bildøy, fikk mengder av TV-seere i 38 land også bivåne at mennesker ble berørt av Guds kraft og kunne reise hjem – sykdomsfri.

Helbredet

– Jeg hadde veldige smerter i skulderen som forplantet seg over til ribbeina mine, forteller Britt Løvaas fra Fana. – De siste månedene mistet jeg også følelsene i fingrene. Svein Magne Pedersen ba for meg, strøk armen sin over skulderen, og jeg kjente en intens brann. Så bare forsvant smertene helt, også følelsene er tilbake igjen, smiler hun glad og spriker med fingrene. Alfred ble helbredet for grå stær, utslitte knær og skuldre. Han har hatt grusomme smerter i hendene.

– Alt sammen er nå bra, forteller han nøkternt.

Overnaturlige lover

– Vi har naturlovene, som ble skapt først. Deretter kom Gud med de overnaturlige. Jesus koblet ut de vanlige når han gikk på vannet og brukte de overnaturlige lovene. Ved hjelp av «redskapet» tro så kan en bevege seg utenfor A4-arket, underviste Pedersen.

– Når jeg trykker på heisknappen på mitt hotell, så kobles noe sammen som gjør at heisen går til værs med meg. På helbredelsesmøter tror jeg på Guds ord, legger hendene mine på de syke, som Bibelen sier jeg skal gjøre for at de skal bli helbredet. Og deretter ber jeg, og så blir syke friske.

– Vi følger legenes anvisning for å bli friske. Og vi må på samme måten følge Guds forskrifter, poengterte mannen, som også har hatt tilgang i utallige profane aviser for sin årelange helbredelsesvirksomhet i Norge.

Kastet krykken

Ekteparet Oddlaug og Gerhard Solsvik fra Knarrevik er ekteparet som begge tok imot Jesu helbredende kraft på Bildøy. Gerhard gikk derifra fri for revmatisme, mens kona gikk uten krykken som hun hadde kommet inn med.

– Jeg hadde hatt en prolaps i ryggen for tre år siden, som forplantet seg nedover i ryggen og helt ned i høyre fot med verk. Ble avhengig av krykke. Under forbønnen kom varme ned gjennom foten. Smertene forsvant, forteller Oddlaug og løfter den nå unødvendige krykken over hodet.

Sannhet og løgn

– Jesus er ikke sannheten, veien og – teorien, men Han er sannheten, veien og livet, underviste Svein Magne Pedersen videre. – Det står om tro 500 ganger i Bibelen. Tro og du skal se. Og troen sitter ikke i hodet men i hjertet. To tredjedeler av det Jesus gjorde var å helbrede. – Det finnes en løgn som blir gjentatt igjen og igjen i samfunnet – at det ikke finnes dokumentasjon på helbredelser. Det gjentas så mange ganger at folk til sist tror løgnen. Djevelen var den aller første som skapte skepsis til Guds ord da han sa: «Har Gud virkelig sagt?»

Ateist ble overbevist

Alisa Hauge vitnet på Bildøy om at hun som ateist med en ikke-kristen bakgrunn slett ikke trodde på Jesus. Og ikke engang gikk i kirken på jul-aften, som hun sa.

– For fire år siden ble venninna mi helbredet. Hun fikk synet tilbake på det ene øyet og ble helbredet for bekkenløsning og plattfothet. Det gjorde et kolossalt inntrykk på meg. Jeg tok derfor frem Bibelen og leste der om blinde, døve og lamme som ble helbredet – og jeg ble frelst, konstaterer Alise Hauge.


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15