Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Pangstart på The Rivers sommerfest:
20 sa ja til Jesus på Gjennestad

SVEIN MAGNE PEDERSEN: Evangelisten forkynte at Jesus både vil gi frelse og helbredelse.
– Velkommen til mirakelfest! sa Svein-Magne Pedersen da han forkynte i åpningsmøtet på menigheten The Rivers sommerfest i juli. Det ble stor respons på frelsesinvitasjonen, og forbønn for syke til halv seks om morgenen.

Tekst og foto: Tor-Bjørn Nordgaard

Svein-Magne Pedersen forkynte for omtrent tre hundre fremmøtte at Jesus er den eneste veien til Gud, og at det ikke nytter å forsøke å bli god nok til å å komme til himmelen ved egen hjelp.

– Selv om du får «Snill Gutt-statuetten» av ordføreren i hjembyen din den dagen du dør, imponerer du ikke Gud, sa han, og utfordret tilhørere som ikke hadde akseptert Jesus som sin herre og frelser til å gjøre det. Den kvelden gav 20 mennesker respons på innbydelsen til å bli frelst.

– Gud kan og vil

Evangelisten forkynte også at Gud ikke bare kan helbrede alle som er syke, men at Gud også vil helbrede alle.

– Å be «skje Din vilje» er det samme som å be Gud fjerne all sykdom. Jesus vil helbrede alle, og Norge venter på mirakler, sa han, og oppfordret tilhørerne til aktivt å søke helbredelse. Da det var tid for bønn for syke, holdt Pedersen på til klokken halv seks neste morgen for å rekke å betjene alle som ønsket forbønn.

Trange årer

I salen satt Bjørg Skjerping fra Helgeroa ved Larvik og ventet på tur, da hun hørte Pedersen spørre forsamlingen om noen hadde problemer med trange årer.

– Nå er det meg han mener, tenkte hun, og gikk frem.

I over tre år hadde hun vært plaget i beina. – Jeg fikk nesten ikke beina med meg når jeg gikk, og når jeg sto, klarte ikke beina å bære meg. Jeg måtte sette meg ned mange ganger for ikke å falle, og jeg hadde mye vondt. Jeg turte ikke å legge ut på lengre turer fordi jeg ikke var sikker på at jeg skulle klare å komme hjem igjen. Og jeg som er så glad i å være ute og gå, sier hun. I tillegg var hun plaget med tung pust, og beskrev symptomer som lignet KOLS.

Syv timer bønn

Denne kvelden snudde alt. – Det var akkurat som om han dro ut noe. Jeg måtte bare gråte. Det var altså så fint, forteller den fornøyde Larvik-kvinnen.

– Nå går jeg så lett, og det gjør ikke vondt i beina lenger. Ikke er det tungt å puste lenger heller. Det er en stor lettelse å slippe å føle at jeg holder på å kveles, forteller Bjørg Skjerping på telefon en måned etter møtet.

I løpet av syv timer med bønn for en etter en, ble det mange tilbakemeldinger fra folk som fortalte at de opplevde at Guds kraft rørte ved dem og helbredet dem. Smerter forsvant fra blant annet hofter, rygger, armer og mager, og flere gav uttrykk for at de hørte og så bedre etter forbønn.

HELBREDET: Bjørg Skjerping kan både puste og gå lettere etter å ha fått forbønn.

The River: Omtrent 300 mennesker var tilstede på sommerfesten til menigheten The River på Gjennestad utenfor Tønsberg.

© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15