Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
– England åpner seg for Guds kraft

HELBREDET: Familien Odubanjo kom helt fra London for å være med på møtet i Middlesbough. Fem av dem ble helbredet! De dro glade hjem til London.
– Flere ble frelst, flere ble helbredet og samarbeidet vårt med de engelske kirkelederne går strålende. Det sier helbredelsespredikant Svein-Magne Pedersen etter at han besøkte England i påsken.

Tekst: Svein Villy Sandnes

Fra 19. til 25. mars besøkte Svein-Magne Pedersen England. Påskeaften hadde han møte i All Nations Church – og han var på et møte i St. Barnabas Anglican Church dagen etter. Dette besøket var en oppfølger etter hans besøk her i november hvor 20 ble frelst.

Mange helbredet

– Folk kom helt fra London. Og Gud rørte ved flere av disse, sier Pedersen og fortsetter:

– Vi hadde to unge damer som kom helt fra Sveits og som jobbet i FN der. De kom fordi de hadde hørt at vi skulle ha helbredelsesmøte. Den ene var fra Malaysia og var buddhist. Jeg fikk be for begge og begge ble frelst.

Pedersen forteller videre at også flere ble helbredet under møtet. En dame, opprinnelig fra Sierra Leone, ble helbredet i ryggen da jeg bad frelsesbønnen. Dagen etterpå ropte hun ut i kirken: «Pastoren har helbredet meg», sier Pedersen og fortsetter: – Men det sterkeste miraklet var en gutt på elleve år som var blind på det ene øyet. De trodde at han kanskje hadde vært blind på dette øyet helt siden han ble født. Etter at jeg hadde bedt for han, sa han. «Jeg så lyn da predikanten bad for meg».

– Jeg holdt fingrene mine over øynene hans da jeg bad for han – og da han åpnet øynene, fikk han synet tilbake. Hans mor og to søsken var også på møtet – og de ble også jublende glade. For bare få dager siden ringte vi de – og de var like glade. Om noen dager skal gutten ha time hos øyespesialist og vi er spente på hva han vil si.

Erkebiskopen av York

I forbindelse med denne reisen tok Pedersen kontakt med kontoret til erkebiskopen i York.

– Før vi reiste hadde jeg hørt mye om denne erkebiskopen. Han er fra Uganda og heter dr. John Sentamu. Han er en radikal kirkeleder som tør stå for noe og gjøre noe andre ikke tør. Vi kontaktet hans kontor før vi reiste. Vi fikk til svar at det var vanskelig å få snakke med ham, men at han ville ha en gudstjeneste i York Minster, en stor katedral i York. Vi gikk på gudstjenesten og gikk fram da folk ble invitert til nattverd. Vi fikk nattverd sammen med biskoper, prester og andre som var tilstede. Jeg fikk nattverden av erkebiskopen av York. Etter gudstjenesten var det kaffe og kaker og jeg fikk treffe ham. Jeg spurte erkebiskopen om hva som var kirkens største oppgave. Han svarte: «Det er å gjøre alle mennesker til Jesu disipler. Dette ikke bare langt ute i verden – men også på det sted hvor du bor».

– Dette syntes jeg var et veldig godt svar, sier Pedersen.

Pedersen forteller at da dr. John Sentamu ble innsatt som erkebiskop for noen år siden, rodde han opp til katedralen i båt. Dette skulle symbolisere at han kom fra den andre siden av kloden. Og noe av det første han gjorde under innvielsesgudstjenesten, var at han vasket føttene til 12 barn som satt på første benk.

– Det er ikke lenge siden han satte opp telt midt i katedralen. Der bodde og sov han i en uke på vann og brød. Dette for å identifisere seg med de fattige i verden, sier Pedersen.

– Da den engelske regjering nylig godkjente en ny statsminister i Uganda, hvor dr. John Sentamu kommer fra, ble han irritert fordi han mente at denne mannen ikke var en bra statsminister for landet. Han tok da av seg den hvite snippen og klippet den i småbiter i full offentlighet for å vise at han var uenig med regjeringen i dens standpunkt i denne saken.

Dåpsgudstjeneste

Pedersen poengterer at denne mannen er en brennende kristen og kirkeleder som det står stor respekt av.

– Første påskedag gikk han sammen med flere andre menigheter og arrangerte en dåpsgudstjeneste utenfor katedralen i York. Der stod han og andre kirkeledere i en stor kum i to minusgrader – og med vann opp til knærne – og døpte 27 dåpskandidater med full neddykking. Dette kom det bilde av på første side i Yorkshire Post dagen etterpå. Her kunne man se både erkebiskopen, og folk som ble døpt. Og vi kunne se at det var snø på bakken. Dåpsseremonien ble organisert av One Voice York. Dette er et nettverk av kristne kirker og ledere av flere kirkesamfunn som arbeider sammen i byen. Etter dåpen sa dr. John Sentamu: «Dette er den mest ydmykende og likevel den mest spennende erfaring. Jesus ble døpt på samme måte av døperen Johannes. Å bli døpt på denne måten i påsken, er fantastisk. Å bli totalt dekket av vann i Faderens, Sønnes og Den Hellige Ånds navn, symboliserer å dø med Kristus – og bli reist opp igjen til et nytt liv», sa erkebiskopen.

Han forteller at flere hundre var tilstede under dåpshandlingen utenfor katedralen i York i minus to grader.

– Jeg hadde ville sett en norsk biskop, prest eller predikant som hadde gjort det samme. Jeg tar hatten av for denne fantastisk erkebiskopen. Han er et forbilde for mange kristne på flere områder. Det er viktig at vi blir synlig og har et klart budskap til en verden som er i nød, sier Pedersen.

Tilbakemeldingene

– Vi er hjertelig velkommen tilbake til begge de to kirkene som jeg har fortalt om i dette intervjuet. Det er også andre menigheter som vil ha besøk. Noen har sett oss på internett, mens andre har sett oss på Gospel Channel, sier Pedersen

– På kveldstid første påskedag var det felles gudstjeneste i St. Barnabas Anglican Church. Der var det mange som hadde vært på møtet med meg i november. Her traff jeg igjen min venn Erik Wilson, som er prost over 20 anglikanske menigheter i byen Middlesbrough. Pastoren i en baptistkirke vest for Middlesbough har tatt kontakt og ønsket helbredelsesmøter i sin kirke.

– En baptistprest i byen Sanquhar ved Dumfries i nordøst-England har fått høre om vårt arbeid, og han har kontaktet oss og sagt at han ønsker å ha helbredelsesmøter i sin kirke. Så bølgen ruller videre. Det er også to til tre andre kirker som ønsker møter med oss, sier Svein-Magne Pedersen.

Fikk synet: Denne gutten hadde vært blind på det venstre øyet fra fødselen. Han fikk synet igjen da Svein-Magne ba for ham.

ERKEBISKOP: Solveig og Svein-Magne Pedersen møtte erkebiskop John Sentamu etter et møte i York Minster.

© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15