Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Miraklet i mitt liv

Kuttet ut røyken

I 45 år var jeg bundet til nikotinen. Mange ganger hadde jeg prøvd å slutte uten å få det til. I 2003 hadde du et møte i Båtsfjord. Jeg kom frem til deg og fikk forbønn for mine røykevaner. Etter to uker oppdaget jeg plutselig en dag at lysten etter tobakk var kommet helt bort! Jeg kastet tobakken, Peterøes blanding nummer 3. Etter dette har jeg ikke hatt trang til nikotin lenger.

Såret grodde

Jeg hadde brystkreft og ble operert. Det var store skader etter stråling i brystet. Her var det åpne sår som ikke ville gro. Etter tre-fire uker bestemte jeg meg for å ringe deg for å få forbønn for sårene som ikke ville gro. Rett etter at du hadde bedt, begynte ting å skje. Noe begynte å røre på seg i stråleområdet. Denne rare følelsen varte i ti minutter. Straks begynte såret å tørke opp og gro. Etter få dager var såret grodd.

Ble helbredet ved å høre på CD

For et par år siden kjøpte jeg CDen «Slik blir du helbredet». Her underviser du om hvordan man kan ta imot helbredelse. I flere år gikk jeg med en smertefull nakke og rygg. Jeg tror det var slitasje. Det var vondt hver dag. Jeg kunne ikke ligge på ryggen om natten og kunne heller ikke snu hodet til sidene. Så en dag satte jeg på CDen og lyttet til din tale om helbredelse. Straks begynte smertene å avta. Gud helbredet meg! Siden da har jeg vært frisk.

Ulcerøs colitt

I flere måneder gikk jeg med blødninger fra tarmen. Min lege trodde det var ulcerøs colitt. Jeg ringte til deg og fikk forbønn. Du ba og jeg ble nesten momentant god. Det er nå to år siden jeg ble helbredet, og jeg er fremdeles god. Dette er fantastisk!

Helbredet for angst – slapp uføretrygd

I 1989 hadde du møter i Finmark. Da hadde jeg hatt angst i 12 år. På disse 12 årene hadde jeg ikke turt å gå ut alene. Jeg var isolert og satt hjemme. Men da du hadde møte i Karasjok, vågde jeg meg ut på et møte. Da du kom inn på møtet, merket jeg en stor kraft i kirkerommet. I ettermøtet gikk jeg frem, og fikk forbønn. Jeg begynte å gråte, noe som jeg aldri hadde gjort før i en slik sammenheng. En fred og ro fylte mitt indre. Etter dette ble jeg bedre og bedre for hver måned. I mange år hadde jeg vært uføretrygdet. Gradvis begynte jeg å arbeide. Etter en tid kunne jeg kutte ut halve uføretrygden. Etter noen år kunne jeg kutte ut hele uføretrygden.

Barnebarnet fikk synet igjen

Mitt barnebarn var blind på det høyre øyet. Det var usikkert om han var født blind. Legene sa at han ikke ville komme til å få synet igjen. For fire-fem år siden begynte jeg å ringe til deg for å få forbønn for det blinde øyet. Gutten var seks år gammel da. Plutselig en dag begynte synet å komme tilbake. Han ser nå helt klart på det tidligere blinde øyet. Jeg har fortalt foreldrene at du hadde bedt flere ganger for ham.

Ikke lenger psoriasis

I ett år slet jeg med psoriasis. Den hadde slått rot i hodebunnen og på armene og på noen andre steder på kroppen. Medisin hadde ingen effekt på meg. Jeg ringte så til deg og fikk forbønn. Du sendte meg en salveduk, men før jeg fikk salveduken, var jeg blitt frisk. «Nå er psoriasisen vekke!» sa jeg til meg selv. Jeg har seks barn. De fikk høre om underet. «Jamen er det sant!» sa en av dem til meg etter at de hadde sett hva Gud hadde gjort.

Kronisk bihulebetennelse – «Lønning Direkte»

I ti år gikk jeg med kronisk bihulebetennelse. Det rant av nesen og det var smerter i bihulene. Gang på gang ble jeg oppstukket i bihulene ved Elverum sykehus uten at det hjalp. En lege der sa: «Du er stamgjest ved sykehuset vårt.» Den 12. oktober 1995 var du gjest hos Per Ståle Lønning i programmet «Lønning Direkte». Du fikk ett minutt til å be for syke. Jeg la da en hånd på fjernsynet og den andre på panna mi. Jeg kjente ikke noe spesielt da, men da jeg våknet dagen etter, slapp jeg å snyte meg. To-tre dager senere kunne jeg bøye meg uten at det smertet i bihulene. Dette kunne jeg ikke gjøre før uten store smerter. Siden da har jeg vært god. Medisinene har jeg lagt på hylla. Mange har fått høre mitt vitnesbyrd. Tenk at jeg er blitt frisk!

Hikket dag og natt

For tre uker siden hadde min mann en kneoperasjon. Han fikk blodpropp og betennelse etter operasjonen. Siden da har han hikket dag og natt i halvannen uke. Medisiner hjalp ikke. Han kontaktet deg og fikk tilsendt en salveduk. Da han hadde lest brevet fra deg, stoppet hikkingen momentant. Han gråt av glede. Siden da har han vært god. Dette var helt utrolig!

Sengevæting

Min datter på 17 år var sengevæter. Hun fikk behandling for denne lidelsen, men ingenting hjalp. Derfor ringte jeg til deg og fikk tilsendt en salveduk. Den la hun på seg og ble momentant god. Hun er glad over å være kvitt denne lidelsen.

«Min kone og jeg ble helbredet i nakken»

Røntgenbilder ved sykehuset i Tromsø viste slitasje i nakken min. Skivene var slitte. Legene kunne ikke hjelpe meg. Jeg fikk kun smertestillende tabletter. Jeg hadde smerter i nakken i fem–seks år. Så fant jeg på å ringe til deg. Du ba for meg. Smertene forsvant litt etter litt. Etter to-tre måneder var jeg god. Det er nå to år siden miraklet skjedde. Min kone hadde også slitasje i nakken. Røntgenbilder fra sykehuset i Kirkenes viste det. Hun ble verre og verre. Dessuten hadde hun smertefulle skuldre. Hun gikk fem-seks år med disse plagene. I februar 2007 kontaktet hun deg. Etter noen uker var hun helbredet.

Øresus

I et halvt år gikk jeg med en konstant øresus i det høyre øre. Legen sa at jeg bare måtte lære meg å leve med det. Så ringte jeg deg for en måned siden. Mens du ba, ble jeg varmt i øret. Øresusen ble mindre og mindre. Etter to dager var den kommet bort.


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15