Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Denne mannen blir ALLTID helbredet

GROSSISTEN: Har Bjarne Berg Hansen Norgesrekord i antall helbredelser?
Har han Norgesrekord i antall helbredelser? Bjarne Berg Hansen sier selv han har fått hjelp 25–30 ganger. Hjerteinfarkt, beinbrudd, helvetesild og mye annet har blitt kurert ved bønn. Helbredelse over telefon passer perfekt, for egentlig har han legeskrekk.

Tekst og foto: Marta Lillian Moan

Bjarne Berg Hansen fra Vaterfjord var grundig lei legebesøk uten ønskede resultater. Han fant sin egen måte å løse problemene på. Så langt vi vet er han grossist på antall helbredelser gjennom Svein-Magnes forbønnstjeneste.

Hvalfangeren med tjue års fartstid til sjøs har behøvd himmelsk assistanse både sent og tidlig. Berg Hansen har ringt Misjonen Jesus Leger 25-30 ganger, og hver eneste gang har han fått hjelp! – Jeg går aldri til privat doktor lenger, jeg ringer bare til han Pedersen når det er noe, sier 87-åringen og ler.

Ulogisk

Blant mye annet har Bjarne knekt nesen. Bruddet oppstod midt mellom øynene og var komplisert. Etter en undersøkelse ved lokalsykehuset på Gravdal, ble han satt opp til operasjon på Nordlandssykehuset Bodø. Men innen han rakk å komme så langt, ringte han til Pedersen.

På røntgenbildene som ble tatt i Bodø et par dager senere var det umulig å se tegn til brudd. Legen ga uttrykk for at det var helt ulogisk. Normalt tar det seks uker før et brudd gror, og sporet etter beinbruddet blir permanent. Bjarne ble ikke overrasket, men legen derimot…

– Jeg ble sittende inne på legekontoret og fortelle om alle gangene jeg har blitt helbredet ved bønn. Det tok en time.

Legen fortalte at det etter hvert er mange pasienter på Nordlandssykehuset Bodø som har liknende historier å fortelle. Folk med beinbrudd kommer og forlanger at gipsen skal fjernes flere uker før tida. Pedersen har vært på ferde. – Vi forstår ingen ting, innrømmet legen.

Ut og vekk

I 1998 fikk Bjarne hjerteinfarkt og ble fraktet til sykehuset på Gravdal i ambulanse. Etter noen dager ble han sendt hjem med ulike sorter hjertemedisiner. Men problemene ville ingen ende ta. Vel hjemme fikk han flere nye infarkt, kona fant ham liggende ulike steder i elendig forfatning.

Bjarne ringte til Pedersen for å få bukt med problemet.

– Noe strømmet ut gjennom armen min mens Svein-Magne ba på telefonen, forteller han. Siden har han ikke hatt antydning til problemer med hjertet. Før måtte han stadig stoppe opp og hvile når han gikk i stigende terreng, nå går han hvor han vil.

Hemmelig bønn

I mer enn 30 år var Berg Hansen plaget av flere vonde, væskende sår i hodebunnen. En kjenning av ham i Svolvær ringte i all hemmelighet inn til Pedersen og spurte om forbønn. Da Bjarne våknet neste morgen var alle sårene vekk.

– Jeg kunne gre håret, all dritten var vekk! Han forstod ikke «bæret». Det gikk fjorten dager før han fikk forklaringen: En omsorgsfull sjel i Svolvær hadde tatt affære.

I 2000 fikk hvalfangeren helvetesild. Utbruddet var det verste legen hadde sett noen sinne. Bjarne fikk resept på en salve som kunne hjelpe. Straks han kom hjem fra legen, slo han nummeret til Svein-Magne. To dager etter telefonsamtalen var huden helt fin.

Etter en tid møtte han tilfeldigvis fastlegen. Berg Hansen fortalte om telefonen til Vennesla og viste frem det oppsiktsvekkende resultatet. – Legen ble helt overgitt. Det kunne gå flere år før man ble kvitt så kraftige utbrudd av helvetesild, forteller han.

Helbredende søvn

I 1997 knekte Bjarne flere ribbein. – Jeg hadde enormt vondt, forteller han. I stedet for å søke legehjelp, bet han smertene i seg. Etter tre uker orket han ikke mer, men ringte til Pedersen. Etter telefonsamtalen ble han søvnig og la seg nedpå. Etter fire timer våknet han. Kona hadde laget middag imens, og lurte på om han var i stand til å komme seg til bords. Og gjett om han var! Alle smertene var vekk.

– Jeg var så kvikk, kunne ikke vært bedre, forteller han opprømt.

Sist lofotværingen søkte forbønn, var under Svein-Magnes seminarer på Stokmarknes i februar 2008. Da søkte han hjelp for et smertefullt kne og en vond rygg.

– Jeg kan ikke bli bedre, smertene er borte! humrer Bjarne noen uker senere. Det gikk altså denne gangen og!

For ham er det en selvfølgelighet å bli helbredet. Hver gang.

– Nei, hva skal jeg med doktor som har han Pedersen? undrer hvalfangeren og ler hjertelig. Han er ikke redd for å bli gammel og skral, så lenge han har telefonnummeret til Pedersen, blir det alltids en råd.


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15