Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Ikke skeptisk lenger

NYTT KOSTHOLD: Nitaya og Roy leser i bøkene for å styrke troen både på Jesus og på sin egen helbredelse.
Aldri før hadde det norsk-thailandske paret søkt forbønn for plagene sine. Men hva gjør man ikke for å bli kvitt Menieres, ryggsmerter og høyt blodtrykk?

Tekst og foto: Marta Lillian Moan

– Blir du ordentlig syk legger du skepsisen til side, sier Roy Øivann fra Nittedal.

Han så NRK-dokumentaren «Mirakelmannen» den 26. november i fjor. Programmet presenterte Svein-Magne sitt arbeid. Den 20. januar i år stod Roy og kona Nitaya i forbønnskø i lokalene til Regnbuen Kristne Fellesskap. Et hundretalls kirkefremmede fra hele Østlandet var ute i samme ærend. Nå måtte Pedersen bevise at han kunne mer enn å prate.

– Møtet ble en veldig sterk opplevelse, konstaterer Øivann.

Paret hadde aldri før vært i en frikirkelig «setting». Han hadde tidligere besøkt statskirken ved bryllup, dåp og begravelse. Hun praktiserte sin buddhistiske tro med tempelbesøk i Thailand og Norge.

Berørt

På Lørenskog ble dusinvis av mennesker berørt på kropp og sjel, mange merket tydelige forandringer etter forbønnen. Tilliten til predikanten og forventningene til Gud steg ettersom timene gikk. Snart ble det Roy og Nitaya sin tur.

– Jeg søkte hjelp for Menieres sykdom, har vært sykmeldt hundre prosent siden oktober 2007 med svimmelhetsanfall, trykk i hodet og manglende hørsel. Menieres kan være invalidiserende, sier Øivann alvorlig.

Nitaya skadet skulderen i en motorsykkelulykke for 12 år siden. Etter hvert kom ryggsmertene sigende. Hun ble fort stiv i ryggen, kunne ikke løfte tungt, fikk ryggsmerter av å gå. Dessuten hadde hun høyt blodtrykk og fikk stadig oftere hodepine. Søvnløse netter ble resultatet. Med andre ord: Det var nok å gripe fatt i for landets ivrigste helbredelsespredikant.

Spennende

– Jeg var litt nervøs og spent, lurte på om Svein-Magne ville godta meg som buddhist, forklarer Nitaya. Hun har tilhørt den buddhistiske retningen hinayana som hun beskriver som en avslappet utgave av buddhismen. Helbredelse ved bønn var et helt ukjent begrep. Hun syntes det var utrolig spennende og interessant å få være med på et helbredelsesmøte. Da Pedersen la hånda på ryggen hennes ble hun veldig varm. Smertene forsvant og hun kunne rette seg opp. Hodepinen forsvant øyeblikkelig.

Ny dose

Møtet på Lørenskog ga mersmak. Fire uker senere tok ekteparet veien vestover til Bergen der Pedersen tok imot på kontoret i Forum kino. Predikanten presenterte evangeliet og Jesus for dem, og rent impulsivt valgte de sammen å bli kristne.

Etter at de begynte å søke forbønn har formkurven deres pekt en vei, nemlig oppover.

– Jeg opplever en veldig klar bedring etter to ganger. Nå er jeg ikke så svimmel, har ikke sånt trykk i hodet, jeg er 75 % bedre enn før jeg søkte hjelp, sier Roy.

Nitaya er nå i stand til å rette seg opp i ryggen, har sjeldnere hodepine og dermed bedre nattesøvn med uteblitt svimmelhet. Blodtrykket har gått ned for første gang på fem år.

– Det har vært interessant og spennende, sier hun. Etter at hun valgte Jesus, har hun kjent fred, føler seg avslappet.

Fred i sjelen

Nitaya og Roy giftet seg i Nittedal kirke i 2004 etter å ha blitt kjent i Thailand som henholdsvis turist og hotellansatt. Hun har blitt en kløpper på ski, elsker den norske naturen, tryggheten og folket.

Begge er nysgjerrige og sultne på å lære mer om troen de bekjenner seg til, de har funnet egnet lesestoff: andaktsboken til Svein-Magne pluss boken «Slik blir du frelst og bevart i troen». De vil lære mer og vite hva kristendom er for noe. Paret i Nittedal var syke nok til å legge skepsisen til side og prøve noe nytt. Det smakte så bra at de er sultne på mer.


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15