Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
– Neimen, er det sånn du ser ut!

FORBØNN: Her får Erik Berge synet forsterket mens Svein-Magne Pedersen ber for ham.
Erik Berge ser klarere enn han har gjort på femten år, etter at Svein-Magne Pedersen ba for øynene hans.

Tekst og foto: Tor-Bjørn Nordgaard

I hele sin voksne alder har Erik Berge måttet slite med et stadig mer nedsatt syn. Med bare tjue prosent av synsevnen igjen på øynene, famlet han seg frem til forbønn på Gol. Svein-Magne Pedersen holdt for øynene hans, og da han åpnet øynene igjen etterpå, fikk han seg en overraskelse.

– Neimen, er det sånn du ser ut! utbrøt han til Svein-Magne.

Synsevnen hadde økt til nærmere femti prosent, og livet ble betydelig lettere. Erik Berge driver fabrikk med pølseproduksjon, selv om han egentlig er pensjonist.

– Jeg trenger selvsagt synet for å kunne holde det gående, sier han.

Det er femten år siden sist han så like godt som nå, og enda bedre blir det snart: Nå er synsevnen god nok til at en operasjon på netthinnen kan gjøre den tilnærmet normal.


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15