Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Slutt på ryggsmerter etter fjorten år

ENKLERE HVERDAG: Irene Jonassen har ikke vondt i ryggen lenger.
Irene Jonassen har sluppet å snu seg i smerter om natta etter at Svein-Magne Pedersen ba for henne på Gol.

Tekst og foto: Tor-Bjørn Nordgaard

Etter å ha sett både sin mor og sin sønn bli helbredet gjennom Svein-Magne Pedersens tjeneste, bestemte Irene Jonassen seg for å prøve dette selv også, siden han skulle være på Gol. Hun forteller at hun ikke er kristen, men at hun mener det er tydelig at dette virker. Moren, Jorunn Margrethe Iversen, kastet krykkene etter å ha blitt helbredet gjennom TV-skjermen da Pedersen ba for syke på «Holmgang» i oktober 2002.

Irenes fjorten år gamle sønn ble kvitt mange års smerter i føttene etter at Pedersen for to år siden ba «om at disse skjeve bena blir rettet opp», forteller hun. Nå ville hun ha forbønn for blant annet ryggen, som har vært vond i fjorten år på grunn av en medfødt skade.

– Det ble varmt og det dirret. Nå kjennes det greit ut, forteller hun i møtet, fortsatt litt skeptisk til om dette kommer til å vare. Men to uker etterpå forteller hun at smertene fortsatt er borte, og at hverdagen har blitt atskillig enklere. Hun kan ligge på siden og på magen uten at det gjør vondt, og gjøre bevegelser og løft som før ville slitt henne ut.

– Før lå jeg våken om natta, fordi jeg kjente at det var vondt å snu seg. Nå våkner jeg også om natta, men det er heller fordi det er så uvanlig at det ikke gjør vondt når jeg snur meg, sier hun. Noen dager etter møtet fikk hun fast stilling i en barnehage på Geilo, og da er det godt å ha en rygg som fungerer.


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15