Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Lumbagoen gikk ut og Jesus kom inn

FRELST OG HELBREDET: Randi Helene Ramsli tok imot Jesus samtidig som hun ble helbredet i ryggen.
– Jeg føler meg mye lettere i hele kroppen, forteller Randi Helene Ramsli etter at hun ble frelst og helbredet på Svein-Magne Pedersens møter på Gol.

Tekst og foto: Tor-Bjørn Nordgaard

Etter lang innsats i hjemmesykepleien, med løfting og tunge tak, begynte Randis rygg etter hvert å si stopp, og i november i fjor fikk hun diagnosen lumbago. Legenes løsning var å gi henne smertestillende tabletter, men siden hun hadde sin barnetro på Gud, fant hun ut at forbønn var verd å prøve.

– Jeg kjente det gikk en varme ut fra hånden hans, som satte seg i ryggen min. Etter det føles det som den altfor rette ryggsøylen har fått en naturlig svai igjen, og det gjør ikke vondt lenger, forteller hun.

– I tillegg ble jeg frelst i samme møtet, og etter det føler jeg meg mye lettere i hele kroppen, fortsetter hun.

Uken etter forsvant en annen plage også.

– I det siste har jeg følt meg så tung i brystet, og jeg regner med det har å gjøre med en liten angst i underbevisstheten etter en lang vinter. På møtet kjøpte jeg boken Legende Dråper, og da jeg fant bildet av hånden til Svein-Magne Pedersen, la jeg den på brystet. Da forsvant tyngdefølelsen, og jeg følte meg straks mye lettere der også, stråler Randi.


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15