Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
De kom tilbake for å Gi Gud æren
Miraklet i mitt liv

Slapp ryggoperasjon

Jeg hadde skiveprolaps i ryggen. Det førte til store ryggsmerter. Disse slo seg ned i hoftene. I tre–fire år gikk jeg med disse smertene. Jeg kunne i høyden gå hundre meter, så måtte jeg stoppe på grunn av smertene. Min lege søkte om operasjon på Hatlestad sykehus i Bergen. Jeg ringte til deg og ba om forbønn. Jeg ble bedre dag for dag. Etter to måneder var jeg blitt helt god. Nå har jeg vært frisk i tre år og kan gå jeg flere kilometer på turer i skog og mark. Jeg hogger ved og kjenner ingen ting til ryggsmertene. Til nå har jeg ikke hørt noe fra sykehuset hvor jeg skulle bli operert. Det er jeg bare glad for, for jeg trenger ikke lenger noen operasjon.

Kvitt 13 år med lidelse

For 13 år siden falt et tak over hodet mitt mens jeg bygde meg et nytt fryserom. Jeg fikk kompresjonsbrudd og whiplashskade i nakken. Derfor ble jeg uføretrygdet. Nakkesmertene førte til at jeg sov dårlig om natta. I 1995 var jeg sammen med en kamerat i skogen og hogde trær. Igjen var jeg uheldig og fikk et tre over nakken. Nakkesmertene ble enda verre. Etter hvert ble jeg krokrygget. Kort tid senerte fikk jeg en lastebilluke i hodet. Det gjorde ikke saken bedre. Den 23. oktober i 2002 var Svein-Magne gjest på «Holmgang» . Der ba han for syke. Da la jeg en hånd på fjernsynet og den andre på nakken. Dagen etter våknet jeg frisk. Jeg kunne snu hodet alle veier, noe jeg ikke har kunnet gjøre på 13 år. Dessuten ble jeg etter kort tid rett i ryggen. Og nå sover jeg godt om natta. Gud helbredet meg gjennom fjernsynet.

Nyresteinen forsvant

Røntgenbildene fra Universitetssykehuset i Tromsø viste tydelig at jeg hadde fått en nyrestein som var nesten en centimeter tykk. Jeg så den skjermen. Legene sa at den måtte knuses. Et halvt år gikk jeg med denne nyresteinen. I mellomtiden ringte jeg til deg og fikk forbønn. Tenk, da knustes steinen. Den kom ut som grus. Så fikk jeg igjen time for behandling på sykehuset i Tromsø. Legen der ville nå knuse steinen. De lette lenge, men fant ingen ting. Røntgenlegen sa: «Vi kan ikke knuse noe som vi ikke finner.» Da lo jeg og gråt av glede, men jeg turde ikke fortelle dem at Gud hadde helbredet meg. Det er nå to år siden underet skjedde. Siden da har jeg vært god.

Helbredet for angina på Mo

Privatlegen min konstaterte at jeg hadde angina. Jeg gikk med denne plagene i fem–seks år og spiste flere nitro når jeg anstrengte meg. I 1996 hadde du møter på samfunnshuset på Mo. Her kom jeg frem og fikk forbønn av deg. Etter dette møtet ble jeg bedre og bedre. Etter en tid kuttet jeg ut nitro. Om vinteren gikk jeg ute i kulden, noe som før førte til angina-smerter. En venninne av meg sa en dag til meg: «Det er tjue minusgrader ute, og du må ikke gå ute i kulden. Husk at du har angina.» Men jeg hadde ikke brystsmerter lenger og kunne derfor gå ut i kulden. Etter hvert skjønte jeg at jeg var blitt frisk. Siden da har jeg ikke hatt angina og ikke tatt nitroglyserin.

Kulen kom bort

For tre år siden oppdaget legene på sykehuset i Mo i Rana at jeg hadde fått en kul på høyre siden i halsen. Den var så stor som en drue. De kunne ikke operere den bort på sykehuset her, men ville at jeg skulle dra til sykehuset i Bodø for å bli operert. Noen dager før jeg dro ringte jeg til deg for å få forbønn. Jeg var redd det kunne være kreft. Etter at du ba for meg, ble jeg verre, men den morgen jeg skulle dra til Bodø, ble jeg fylt med livsgnist og kraft. Det var en mandag. På sykehuset i Bodø ble jeg undersøkt av tre leger flere dager på rad denne uken. Det ble tatt prøver av svulsten. Jeg regnet med å bli operert fredag den samme uken som jeg kom til sykehuset. På fredag kom en lege til meg og sa: «Det blir ingen operasjon. Vi kan ikke operere halsen din, for det er ikke lenger noen kul der. Du kan ta flyet hjem i morgen.» Jeg ble både overrasket og glad, for Gud hadde hørt din bønn og helbredet meg.

Jeg holdt på å dø av angina

I fire år plagdes jeg av en alvorlig form for angina. På det verste kunne jeg spise opp til åtte–ni Nitro om dagen. Dessuten måtte jeg bruke nitrospray, hjertetabletter og noen ganger måtte jeg i tillegg ha surstoff. Noen ganger var det krise, og da måtte jeg til Buskerud sykehus i ambulanse. I år 2000 ble jeg sendt til Rikshospitalet for å blokke ut noen årer. Men der fant legen ut at hovedpulsåra til hjertet var omtrent tett. De kunne ikke operere, for hjertet var ikke sterkt nok. Legene måtte tappe 22 liter vann fra lungene, for hjertet var så svakt. Legen sa at jeg kunne dø når som helst.

I vår ringte jeg til deg for å få forbønn, og det fikk jeg. I juni i år var jeg tilbake på Rikshospitalet til en ny sjekk. Legene gikk opp til hjertet via lysken. Da fant de ut at den tidligere tette hovedpulsåra var helt åpen. «Hva har skjedd med deg?» spurte en av legene. «Jeg ringte til forbederen Svein-Magne Pedersen. Han ba for meg på telefonen. Gud har helbredet meg,» svarte jeg. «Vi har hørt om Pedersen. Når du tror på ham, må vi også tro på at hans bønner kan lege,» svarte en av legene. De var alle posi-tive til det som var skjedd, men de kunne likevel ikke fatte at noe slikt kunne skje. Nå er jeg frisk og trenger ikke lenger Nitro, hjertetabletter, nitro-spray og oksygen.

Helbredet for angina

«Min kone fikk smerter i brystet og ble undersøkt på universitetssykehuset i Tromsø. Der fant legene ut at hun hadde fått angina. To årer i hjertet var blitt tette. Hun ble satt opp til operasjon fire-fem måneder senere. Like før hun skulle tilbake til sykehuset i Tromsø, ringte jeg til deg og ba om forbønn for henne. Du ba for henne på telefonen og sendte henne en salveduk. Salveduken fikk hun samme dag som hun dro til Tromsø for å bli operert. Legene undersøkte henne der og fant ut at hun ikke lenger hadde angina. Årene var blitt åpne. En av legene spurte henne: «Er det noen som har bedt for deg?» Hun svarte: «Svein-Magne Pedersen har bedt for meg.» Legen sa da ingenting. Min kone er fremdeles like frisk, sju år etter at hun ble helbredet av Jesus.»

Atopisk eksem

Forloveden til min bror var i barndommen plaget med atopisk eksem. Så kom den bort. Men etter mange år kom den tilbake en gang i 2007. Salver og medisiner hjalp ikke. Legen sa at hun måtte regne med å leve med denne sykdommen. Min bror fortalte om deg. Hun ringte så til deg like før jul i 2007. Du ba at eksemen måtte forsvinne. Så gikk det tre dager. Ingen ting skjedde. Men natten til den fjerde dagen prikket det i hele kroppen. Da hun våknet den neste morgen, var hun frisk! Siden har hun vært god.

Melkeallergi

Mitt barnebarn på 14 år hadde melkeallergi i tre-fire år. Han reagerte på flere typer mat, blant annet mat med melkeprodukter. I mai 2007 ringte jeg til deg for at du skulle be for ham. Du sendte ham en salveduk. Etter to-tre uker var han god.

Vant 4,6 millioner i Lotto etter forbønn

I 2004 hadde jeg dårlig økonomi. Det var krise, og jeg var svært deprimert. Jeg ringte til deg og ba om hjelp. Du ba om at Gud skulle løse meg fra mine økonomiske problemer. Så gikk det en tid. En dag kjøpte jeg en lottokupong i Viking Lotto. Jeg fulgte ikke med på fjernsynet da trekningen ble gjort. Dagen etter fikk jeg telefon fra Viking Lotto. En mann i den andre enden av telefonen spurte etter mitt navn. Jeg sa navnet mitt. Da sa han: «Jeg ringer fra Viking Lotto for å fortelle deg at du er blitt lottomillionær.» «Hvem er det som tuller med meg?» sa jeg. «Hent kupongen din,» sa mannen. Jeg hentet den. Så leste han opp vinnernummeret. Det stemte med mitt. Da skjønte jeg at jeg var blitt lottomillionær. Noen dager senere begynte jeg å tenke meg om. Det slo meg at det var Gud som hadde svart din bønn etter at du hadde bedt for min økonomi tidligere.

Hjernehinnebetennelse

Mitt barnebarn på 24 år fikk hjernehinnebetennelse. Røntgenbildene viste en skygge på hjernen. Han var meget dårlig. Da han hadde ligget fem døgn på sykehuset, ringte jeg til deg og fikk forbønn for han. Dagen etter var han frisk! «Hva skal jeg gjøre her? Jeg er jo frisk!» sa han. Legene ville holde ham på sykehuset til de hadde fått svar på prøvene. De kom to–tre dager senere. De var fine.

Forferdelig sinne

Mitt barnebarn hadde et forferdelig sinne. Han hadde vært slik siden han var barn. Han var et problembarn i barnehagen og på skolen. Gutten kastet stein, knuste dører og gjorde mye vondt. Det hendte han måtte overmannes med makt. For tre-fire år siden kontaktet jeg deg. Du ba for ham og sendte meg en salveduk. Den sydde jeg fast i puta hans uten at han visste noe om det. Straks begynte han å bli snillere. Etter en uke var han en helt ny gutt. Alt vondt var kommet bort! Det er nå tre–fire år siden det skjedde. Det fins ikke en bedre ungdom enn han!

Begynte å snakke

Min kone fikk hjerneblødning. Skaden på hjernen førte til at hun sluttet å snakke. Hun forsto hva vi sa, men kunne ikke si et ord selv. I ti måneder var hun stum. Like før jul i 2007 talte du og ba for syke i Forum Kino i Bergen. Jeg sendte inn bønnebegjær til møtet. Tenk, etter to dager begynte min kone å snakke!

Svulst på halsen

Min mann hadde fått en svulst på skjoldbruskkjertelen. Den var heldigvis ikke ondartet. Svulsten vokste innover. Jeg skrev et brev til deg og ba om forbønn for ham, men ingenting skjedde. Jeg ble skuffet, men skrev likevel et bønnebrev til. Da først begynte ting å skje. Svulsten kom bort. Hans lege undersøkte ham og sa: «Hvem er det som har tappet deg?»

Kvitt revmatisme

I mange år plagdes jeg med revmatisme i kroppen. Å gå trapper var et problem for meg. Smertene var store. Når jeg gikk, hørtes hørtes det ut som et steinknuseri i knærne. For halvannet år siden ringte jeg til deg og fikk forbønn. Etter noen dager var jeg kvitt de revmatiske smertene. Knasingen i knærne var også kommet bort. Nå kan jeg gå lange turer uten å kjenne noe vondt.


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15