Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Sandra ble smertefri
Ganske kul bursdagsgave

HEL KROPP: Jeg har ingen smerter, kjenner ingen ting, sier en lykkelig Sandra Lubisney Rogstad.
Etter Harry-turen i Sverige stakk Sandra innom helbredelsesmøtet på Mysen. Der opplevde hun å bli helbredet, og det på sin egen fødselsdag!

Tekst og foto: Marta Lillian Moan

Det skjedde på fødselsdagen hennes den 4.november: Sanda Lubisney Rogstad (21) ble helbredet!

– Ganske kul bursdagsgave, medgir hun tilfreds. Venner sier det er «helt sykt» det som har skjedd. I forbindelse med dagen ble hun påspandert Harry-tur til Sverige. På veien hjem til Oslo stoppet hun og venninnen i Eidsberghallen på Mysen.

Ved midnatt ble det Sandra Lubisney sin tur til å få forbønn. Da Svein-Magne ba for henne for andre gang, begynte ting å skje:

– Det var som om noe ble knytt opp, sier hun forklarende, hun kjente en intens varme, som om det brant under hendene hans, som ildkuler som beveget seg oppover i beina. Da varmen nådde ryggen var smertene borte.

Sportsidioten

Sandra har vært sportsidiot. Hun har spilt fotball, håndball, basketball og drevet med dans. Hun har trent hver eneste dag de siste 13 – 14 årene. For cirka ni år siden begynte hun å få stivhet og smerter i kroppen. Ryggen slo seg vrang når hun satt i ro for lenge. Det ble påvist slitasje, og lege og fysioterapeut ga beskjed om at ungjenta måtte droppe idretten.

– Jeg ble deprimert, særlig av å kutte ut dansen, den var liksom livet mitt.

Den senere tida har Sandra jobbet i småbarnsavdeling i en barnehage. Det ble mange tunge tak.

– Jeg måtte lære meg noen triks for å spare kroppen, forteller hun.

Landet rundt

Sandra tar sats og er mer i lufta enn på bakken. Hun stråler, nyter å bruke kroppen, vil ikke slutte. Nå vil hun trene seg opp som danser og reise landet rundt med Oslo-menigheten Jesus Church. Hun vil delta på konsertene deres hvor hun kan bruke danseferdighetene til ære for Gud.

Venninnen hennes, Noomi, som spanderte Harry-tur og helbredelsestur, er veldig fornøyd med resultatet.

Selv er Sandra Lubisney Rogstad overbevist om at hun fikk årets flotteste bursdagsgave.

HELT TOPP: Endelig skal hun danse, 21 år gamle Sandra Lubisney Rogstad

© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15