Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Smertene slapp etter 7. gang med forbønn

ANSIKTSSMERTENE FORSVANT: Etter syv samtaler på forbønnstelefonen var Erna Kristiansen helbredet. Foto: Per Chr. Navjord
I over tretti år var Erna Kristiansen plaget med forferdelige smerter i ansiktet. Til tross for at legene sa hun aldri kunne regne med å bli frisk, bestemte hun seg for å ringe evangelist Svein-Magne Pedersen og be om forbønn.

Tekst: Tor-Bjørn Nordgaard

Allerede på syttitallet begynte Erna Kristiansen å oppleve de plutselige, voldsomme stikkene i ansiktet.

– Smertene kom som lynnedslag! Det var så vondt at jeg visste ikke hvor jeg skulle gjøre av meg. Det var som elektriske støt. Jeg tenkte på krigsfanger som ble torturert med strøm, at slik som dette måtte det være, forteller hun.

Omtrent et halvt minutt om gangen varte torturen, og det kunne skje mangfoldige ganger daglig i de verste periodene.

Legene gav henne diagnosen trigeminusnevralgi. Man kjenner ikke til hvorfor denne relativt sjeldne sykdommen oppstår, og man kjenner heller ingen helbredende kur for den.

Ringte flere ganger

Årene gikk, og ansiktssmertene viste ingen tegn til å ville forsvinne. Sykehuset kunne bare tilby midlertidig hjelp.

– Jeg fikk noen behandlinger med innsprøytning som gjorde at smertene ble lettere i en periode av gangen, men behandlingen gjorde fryktelig vondt, og smertene kom uansett alltid tilbake etter en tid, sier hun.

En dag fortalte datteren henne om at det gikk an å ringe til Svein-Magne Pedersen og få ham til å be om helbredelse. Erna ringte forbønnstelefonen – men merket ingen forandring etterpå.

– Svein-Magne sa jeg måtte prøve flere ganger, fordi det ikke var sikkert det holdt med bare en gang for å bli frisk. Jeg bestemte meg for å fortsette, fordi jeg trodde det ville hjelpe, forteller Erna.

– Jeg tror at Jesus er den beste legen vi har, og jeg tenkte at han er sikkert et redskap for Ham. Pedersen kan jo ikke helbrede noen, men Gud kan, fastslår hun.

Legen forundret

Erna ringte tilbake en tid etterpå – men heller ikke da forsvant smertene. Likevel gav hun seg ikke verken på andre eller tredje forsøk. Først da hun ringte forbønnstelefonen for syvende gang, ble det forandring i tilstanden hennes.

– Da jeg la på røret etter forbønnen, fortsatte det å gjøre vondt utover kvelden, men da jeg våknet dagen etterpå, hadde smertene forsvunnet, stråler hun.

– Det er det beste som har skjedd. Jeg er så glad og takknemlig hver dag. Det var så stort at jeg klarer ikke å beskrive det. Det legene ikke kunne, det gjorde Jesus.

Selv om ansiktet fortsatt er ømtålig etter mange års plager, har smertene som før var dagligdagse ikke kommet tilbake igjen. Nå går trønderkvinnen i sitt nittiende år, og er ved godt mot.

– Fastlegen min ble forundret da jeg fortalte ham hva som hadde skjedd. «Det er mye mellom himmel og jord vi ikke forstår,» sa han. Ja, sa jeg, vi har en Overlege, smiler Erna Kristiansen.


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15