Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Ådelig jordskjelv på Romerike:
Over 90 frelst på en helg

KNOLL OG TOTT: Pastor Finn Henrik Friis Larsen og Svein-Magne Pedersen. Klokka er tippet over midnatt mandag morgen, men folket vil ikke hjem.
Det var Regnbuen Kristne Fellesskap på Lørenskog som arrangerte helbredelsesmøte helgen 19. og 20. januar i år. Helbredelsespredikant Pedersen prekte og ba for de syke. Mellom 600 og 700 mennesker besøkte møtene.

Tekst og foto: Marta Lillian Moan

– Det er helt fantastisk, jeg er smertefri!

En kvinne fra Østfold jubler av glede og omfavner Svein-Magne Pedersen. Forferdelig hodesmerter gjennom tre lange år forsvant da predikanten ba. Kvinnen ønsket også å bli en kristen i likhet med drøyt nitti andre.

Det var Regnbuen Kristne Fellesskap på Lørenskog som arrangerte helbredelsesmøte lørdag og søndag. Helbredelsespredikant Pedersen prekte og ba for de syke. Mellom 600 og 700 mennesker besøkte møtene.

Smekkfullt

Første kvelden var det smekkfullt både i salen, og i kafeen hvor folk kunne følge møtet på storskjerm. Noen måtte ta til takke med å sitte eller stå i gangene for å få et glimt av det som foregikk.

– Flesteparten var kirkefremmede, og hadde aldri tidligere vært i et menighetshus. Godt over 90 ga respons da predikanten inviterte til frelse, forteller arrangør og pastor Finn Henrik Friis Larsen. Pastoren gleder seg over det store antallet som kom til tro, i flere familier ble alle kristne.

Han hadde ønsket og håpet på et gjennombrudd denne helga, men innrømmer at dette var i overkant. Vekkelse har så langt vært et fremmedord på Romerike.

Hummer og kanari

Mange av de frammøtte kjente Pedersen kun fra TV. Enkelte kom av pur nysgjerrighet, andre søkte hjelp til seg selv eller andre i desperasjon over kroniske smerter. Det kom tilreisende fra blant annet Troms, Hordaland, Østfold og Nord-Trøndelag.

– Jeg blir ydmyk når jeg hører at mennesker reiser så langt for å bli bedt for, sier Friis Larsen. Han sammenlikner med møtene til kjente forkynnere i USA og sier at helbredelsesprosenten på Pedersens møter er langt høyere.

Latter og tårer

– Hver tredje eller fjerde person sa de opplevde en bedring etter forbønn, det er et høyt tall, sier Finn Henrik.

En mann med skiveutglidning gjennom 20 år klarte fint å bøye seg og ta i golvet uten problemer, flere med hørselsproblemer fikk redusert øresus og styrket hørsel, en allergiker pustet bedre, muskel – og leddsmerter slapp taket. Mange kjente sterk varme og vibrering i kroppen mens Svein-Magne ba for dem. Det var latter og tårer i salig blanding, og folket ville ikke hjem. Møtene varte til klokka 03:30 natt til søndag, og til klokka 05:00 natt til mandag.

Trygt

– Folk som ikke pleier å sette beina sine på et bedehus var i flertall, og de ga uttrykk for at det var enkelt å komme inn her, de følte seg trygge og bekvemme, forteller Friis Larsen. Pastoren har ønsker og drømmer for Romerike.

Regnbuen Kristne Fellesskap vil møte behovene som så tydelig kom til uttrykk denne helgen. Menigheten flyttet inn i lokalene i Losbyveien 1 en drøy uke før møtehelga. En bedre innvielse kunne de ikke fått.

RESPONS: Godt over 90 personer ga respons på innbydelsen til å bli kristne, og de aller fleste av dem la igjen navn og adresse med ønske om videre kontakt.

© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15