Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Helbredet på tur til helbredelsesmøte

Under forbønn hos Svein-Magne blir mange helbredet momentant. En stor del blir helbredet noen dager etter forbønnen. Andre blir friske etter flere forbønnshandlinger. Kristian Svensli (65) fra Surnadal representerer unntaket.

- Jeg er utdannet sveiser og mekaniker. I 1968 arbeidet jeg en kort tid på et skipsverft på Halsa ved Kristiansund. Her holdt vi på med å bygge en båt. På dette verftet ble jeg utsatt for en alvorlig gassforgiftning. Det gav meg en varig skade i hjerte og muskler. Gassen fra to andre sveisere som holdt på å arbeide i hver sin tank, steg opp i maskinrommet hvor jeg holdt på med å sveise. To-tre uker senere kom virkningen. Forgiftningen kjentes ut som en sterk influensa med frysninger og feber opp i 41 grader. Etter at feberen var gått ned, fikk jeg smerter i alle ledd i kroppen. Jeg prøvde å helbrede meg selv med inntak av mye melk, hvitløk, askavkok og syltetøy. Smertene i leddene kom etter hvert bort, men med årene fikk jeg krampe i musklene rundt hjertet. I tillegg fikk jeg hjerteflimmer. Legene på Orkdal sykehus undersøkte meg. Min private lege gav meg en spesiell tablett som skulle dempe muskelkrampen og sette ned farten på hjertet. Jeg tok en tablett hver morgen. Den dempet lidelsene. I fjor ble jeg plutselig verre og måtte ta morfin. Min lege advarte meg mot å ta for tunge tak.

Så en dag i vår leste jeg i bladet Legedom at Svein-Magne skulle ha helbredelsesmøter på Oppdal Kristne Senter i pinsen i år. Dit måtte jeg bare dra. Kanskje kunne Gud fjerne disse over 20 år gamle lidelsene? Tidlig om morgenen den 19. mai satte jeg meg i bilen for å dra på helbredelsesmøter på Oppdal. Da jeg var kommet halvveis, kom jeg plutselig på at jeg hadde glemt å ta min daglige dose medisin. Jeg hadde også glemt å ta med medisinen. Å snu nå kom ikke på tale. Jeg hadde kjørt for langt. Kanskje stod Gud bak denne forglemmelsen, for merkelig nok kjente jeg ikke noe til muskelkrampene og hjerteflimmeren. Normalt sett skulle jeg på denne tiden ha hatt store plager uten medisin. Var Gud i ferd med å gjøre et under før jeg nådde Oppdal?

For sikkerhets skyld fikk jeg kølapp på begge møtene. På det første møtet bad Svein-Magne for meg klokken to på natten, på det neste fikk jeg forbønn klokken fire om morgenen. Det var forresten en sterk opplevelse å delta på møtene.

Nå i ettertid har jeg forstått det: Gud kom meg i forkjøpet. På turen til Oppdal tenkte jeg på Gud, på møtet og forbønnen som jeg skulle få. Gud overrasket meg og gjorde en helbredelse utenfor «skjemaet». Profeten Jesaja sier jo: «Før dere roper, vil jeg svare.»

Jeg er sanger og soldat i Frelses-armeen og tilhører Sunndalsøra korps. Selvsagt har jeg fortalt mange om denne merkelige helbredelsen.

Medisinen har jeg forlengst lagt på hylla. Jeg er fullstendig frisk for den 34 år gamle hjerteflimmeren og muskelkrampen. Av hobby er jeg steinsamler. I går var jeg på en lang tur på oppdalsfjellet og samlet 30 kilo stein som jeg bar hjem i ryggsekken. Jeg kjente ikke et fnugg til sykdommene.

Kristian Svensli


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15