Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Kreft og migrene forsvant

FIKK HJELP: – Jeg blir irritert over folk som sier at helbredelse ved bønn er tull! Jeg har opplevd det med egne øyne, følt det på kroppen, sier Hildegunn Jørgensen.
Legene undret seg da kreften de lette etter var søkk borte. Men Hildegunn røpet ikke hemmeligheten sin.

Tekst og foto: Marta Lillian Moan

Det var ved sankthans-tider i 1997 at Hildegunn Jørgensen fikk kreftdiagnosen. Legene ved Tromsø Universitetssykehus fant kreft i tre av fem celleprøver fra skjoldbruskkjertelen. Hilde ble redd. Man ser jo på kreft som en dødelig sykdom, og jeg var alene med to barn, tenkte mitt. Operasjonen skulle foregå fjorten dager senere.

Hildegunn bestemte seg for at hun ville ta grep om situasjonen. Hun fikk greie på at Svein-Magne Pedersen var ventet til Nordkjosbotn få dager senere, og bestemte seg for å søke hjelp hos ham. Klokka 02 om natta ble det hennes tur til å få forbønn.

– Jeg ble så varm da han ba, holdt på å kveles, reagerte veldig på det som skjedde. Da hun kjørte hjem den natta, kunne nesten ikke ha klær på seg.

En hemmelighet

En uke senere lå hun på operasjonsbordet. Først skulle det tas et frysesnitt for å sjekke om det var spredning. I stedet fant legene bare en tom kul, kreften var vekk!

– Jeg ble glad og overrasket, forteller hun. Legeteamet undret seg, syntes det var utrolig. – Dette var heldig for deg, sa de, lurte på hva som hadde skjedd.

– Det er min hemmelighet, og deres nysgjerrighet, fikk de til svar.

Nesten «idiot»

Flere år i forkant av kreftdiagnosen hadde Hildegunn begynt å få kraftig migrene. I løpet av en måned kunne hun være «utilregnelig» – som hun kaller det – cirka 12 dager totalt. Ofte var hun sengeliggende og spydde. Deretter var hun ok to-tre måneder før det var på’n igjen. Det var småting som utløste et migreneanfall, eksempelvis et skarpt lys fra en billykt, eller synet av en pepitarutet jakke.

Hildegunn prøvde alt for å bli kvitt plagene, deriblant noen svinedyre tabletter til 100 kroner stykket.

Da Hildegunn ble gravid i 1998 ble situasjonen kraftig forverret:

– Jeg kunne ikke ta sterke smertestillende tabletter under svangerskapet, derfor holdt jeg på å bli sprø, bli «idiot».

Intens varme

– Jeg så meg i speilet, ansiktet var helt fordreid, jeg så ut som en 70-åring, forteller hun oppgitt.

Heldigvis for Hildegunn skulle Svein-Magne ha helbredelsesmøte på Ørnes i Nordland. Det var gått bare ett år siden sist hun fikk hjelp hos ham, og hun var ikke sen med å komme seg av gårde.

– Jeg kjente en intens varme mens han ba. Neste dag skjønte hun at noe var skjedd. Det gikk et halvt år uten et snev av migrene, deretter hadde hun et lite anfall. Hun har hatt fire-fem anfall siden 1998 og frem til dags dato. Hildegunn Jørgensen våger ikke å kalle seg kristen, men hun har stor respekt for kristendommen.

– Det var nydelig å bli kvitt migrenen etter drøyt seks år, jeg ønsker ikke min verste fiende å ha slike plager, sier hun og sender en takknemlig tanke til Ham der oppe.


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15