Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Andaktsboken jaget smertene på dør

I daglig bruk: Boken hun fikk i august begynner å bli fillete, hun bruker den hver dag for å holde seg i form.
Det skjedde i Verdal’n – bygda som huser nest flest lottomillionærer i forhold til innbyggertallet. Bjørg Varlo la en bok til 365 kroner mot kroppen og ble helbredet.

Tekst og foto: Marta Lillian Moan

– Jeg rev innpakningspapiret av boken og la den mot kroppen. Etter få minutter kjente jeg en strøm gå gjennom meg. Det arbeidet voldsomt i mellomgolvet, i begge beina, i armene og i fingrene.

Det er Bjørg Varlo som forteller om det oppsiktsvekkende som hendte en augustdag i 2007. Hun fikk andaktsboken «Legende dråper» i posten. Smertene som hadde forfulgt henne dag og natt i cirka fem år ble svakere og svakere.

Hendene mine ble så tunge, de beveget seg opp og ned av seg selv, det prikket i dem, de skalv. Jeg hadde ikke styring på dem.

Etter to dager var Bjørg kvitt alle smertene. Det hun hadde håpet på var skjedd.

Tre operasjoner

Bjørg har hatt flere hofteoperasjoner, den første i 1997, senere er det blitt flere av samme slag, deriblant en mislykket operasjon i 2002. Hun har levd med forferdelige smerter grunnet beinbrudd og knust hofte.

Varlo er klar over at det hun forteller kan få folk flest til å lure på om hun er riktig klok.

– Dette er det rareste jeg har opplevd, sier hun, men levner ingen tvil om at det må være Gud som står bak.

Siden hun la boken mot kroppen, har hun vært smertefri, har ikke tatt en tablett.

Krutt i posten

Den dagen boken kom i posten, befant hun seg hos familien i Verdal. Bjørg hadde så vondt, gråt av smerte og fortvilelse og ventet med lengsel på at boken skulle komme. Bjørg viste seg å være minst like heldig som de 13 lottomillionærene som bor i bygda. En bok til 365 kroner gjorde susen.

– Hvorfor hadde du sånn tillit til at boken skulle gjøre deg frisk?

– Jeg har kontaktet Misjonen Jesus Leger flere ganger tidligere på vegne av både meg selv og andre, og fått hjelp.

I filler

Nå er Bjørg tilbake i Krokstadelva hvor hun bor. Naboer og venner har fått høre om det som hendte da hun var i Trøndelag. Selv nyter hun å ha en friskere kropp.

Det er fantastisk å ikke ha vondt! Noen blir litt skremt, de synes det er dramatisk det som har skjedd med meg, og våger ikke prøve den samme «oppskriften». For meg var det mye bedre å søke hjelp hos Pedersen enn hos noen lege, sier Bjørg Varlo.

Klarer det: Tidligere hadde Bjørg Varlo slike smerter at hun måtte sitte i denne stolen når hun arbeidet på kjøkkenet.

© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15