Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Ingrid Maries trippelhelbredelse

Trippelhelbredelse: Ingrid Marie Pettersen har gjentatte ganger hatt kontakt med Svein-Magne Pedersen. Tre ganger har hun selv opplevd å bli helbredet, men hun har også sett helbredelser blant slekt og venner.
Ingrid har all grunn til og smile og være glad. Hun vet at Gud er god og hun har opplevd å bli helbredet hele tre ganger.

Tekst og foto: Johan Hovda

Ingrid Marie (69) fra Varangerbotn i Finnmark har opplevd Guds godhet og helbredelse mer enn en gang. Nå sist på helbredelsemøte med Svein-Magne Pedersen helgen 2. til 3. juni i fjor på Varangerbotn Samfunnshus.

– Jeg har ringt og skrevet til Svein-Magne både titt og ofte, og bedt om forbønn for mine sykdommer. Jeg har også ringt på vegne av venner, forteller Ingrid Marie.

Ingrid Marie kan fortelle om tre konkrete helbredelser. Hun har også opplevd flere helbredelser i slekta si.

1. helbredelse: 
Helbredelsesmøte i 
Vadsø, vinteren 2002

Ingrid Marie hadde lenge slitt med en vond fot. Ved en røntgenundersøkelse i Kirkenes konstaterte legene at det var hælspore.

– Men de ga meg ingen positive forhåpninger, forteller Ingrid Marie. Legene sa at jeg nok måtte lære meg å leve med dette, for det var ingenting å gjøre.

I over ett år slet Ingrid Marie med den vonde foten. Det var vondt og smertefullt å gå på den. Men vinteren 2003 øynet hun håp. Da hadde Svein-Magne helbredelsesmøter på samfunnshuset i Vadsø. Det var et langt helbredelsesmøte og Ingrid Marie måtte vente nesten helt til neste morgen før hun fikk forbønn.

Men forbønn fikk hun, og helbredelsen slo ut noen dager senere.

– Et par dager etter merket jeg at det plutselig ikke gjorde vondt å gå på foten lenger. Jeg var blitt helbredet og siden har jeg ikke kjent noe til hælsporen, forteller hun glad.

2. helbredelse: Holmgang, høsten 2005

– Jeg plagdes med en sviende smerte i over ett år ved ankelen på innsiden av venstre foten. Det var en veldig vond sviing og smertene kom i bølgevis. Ingrid Marie gikk aldri til legen for denne plagen, derfor har hun vanskelig for å gi sykdommen et navn. Smertene kunne komme bølgevis og noen dager gjorde det forferdelig vondt.

Den 5. oktober 2005 var Svein-Magne invitert som hovedgjest på «Holmgang» for å diskutere helbredelse.

Ingrid Marie fulgte programmet med spenning. – Jeg ble veldig irritert når de hakket på Svein-Magne. Mannen gjør jo bare godt og ber for de syke hele tiden, sier hun.

– På slutten av programmet ba Svein-Magne for de syke, og jeg la den ene hånden på fjernsynet og den andre på den vonde foten.

Ingrid Marie kjente ikke noe der og da, men et par dager senere merket hun at det ikke svidde lenger. – Det var et rødaktig merke etter helbredelsen. Etter en stund forsvant det også, forteller hun.

3. helbredelse: 
Varangerbotn Samfunnshus, 2. juni

Ingrid Marie bor bare hundre meter fra samfunnshuset i Varangerbotn der Svein-Magne skulle holde møter første helgen i juni. Hun hadde lenge gledet seg til møtene.

I de fem siste årene har Ingrid Marie hatt hjerteflimmer og hun tar daglig en tablett for det.

– Hjerteflimringen legger press på hodet, og gjør at jeg får svært vondt, sier hun. Smertene kommer og går i periodevis, men det gjør svært vondt når det står på.

– Jeg kjente på smerte og vibrering to dager før møtet. Det gjorde veldig vondt og jeg har aldri hatt det over så lang tid før, sier hun. På møtet fikk hun forbønn for hjerteflimmeret. Ingrid slet også med en veldig stiv nakke, som gjorde at det var vondt å vri den.

– Musklene var veldig stive, sier hun. – Da Svein-Magne bad for nakken, skjedde det noe. Jeg kunne snu meg uten at det gjorde vondt, forteller hun.

Ingrid Marie har siden hatt en aktiv sommer. Hun har vært ute i hagen og plantet blomster, stelt og ryddet, samt ryddet litt skog.

– Men plagene jeg hadde før, er borte. Nå kjenner jeg ikke lenger presset mot hodet som hjerteflimmeret forårsaket. Og jeg er god i nakken. Ingrid er glad for det som har skjedd.

Gud er god

Ingrid Maries historie er ikke uvanlig i stiftelsen Misjonen Jesus Legers virke. Hun har gjentatte ganger vært i kontakt med misjonen både på telefon, på brev og på møter. Og hun har opplevd at Gud griper inn. Hun har også skrevet på vegne av venner og erfart at det hjelper.

– Jeg kjenner ikke så mye under selve forbønnen, men noen dager etterpå merker jeg at jeg er god, sier hun.

– Gud er god, han bryr seg om oss og har omsorg for oss, sier Ingrid Marie ettertenksomt.


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15