Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Mirakler i England

VENNER MED PROSTEN: Solveig og Svein-Magne Pedersen sammen med prost Erik Wilson like etter at helbredelsesmøtet i St. Barnabas Anglican Church er over, klokken 01.30 om natten. Prost Wilson er både overrasket og grepet over å være vitne til at 20 mennesker ble frelst og mange helbredet i hans kirke.
Den 22. juli 2004 ble den engelske fiolinisten Margaret Beresford helbredet for en uhelbredelig lidelse i den venstre armen etter at jeg ba for henne på MJLs kontor på Hægeland. En engelsk lord fikk høre om miraklet. «Få denne mannen til England!» var hans ord til Margret. Denne invitasjonen fikk ringvirkninger. En helg i oktober i fjor braket det løs i England.

Tekst: Svein-Magne Pedersen

Vi besøkte England i februar og mai i fjor. I februar møtte vi lorden, og i mai ble vi også kjent med prosten i den anglikanske menigheten som lorden tilhører – St. Barnabas Anglican Church i Middlesbrough. Prosten, Erik Wilson, presenterte meg for menigheten under en gudstjeneste og intervjuet meg om helbredelse. Dette med tanke på et planlagt helbredelsesmøte her i kirken til høsten. Etter møtet kom han bort til meg med kirkens vaktmester og sa:

«Han trenger å bli frelst, led ham til Gud, Svein-Magne.»

Vaktmesteren var helt åpen for frelsen. Fem minutter senere kunne vaktmester John Limon erklære seg frelst. Min første frelsesfrukt i England ble altså en anglikansk vaktmester!

Mitt første møte 
i England

I mai hadde vi et møte i Hollybush Christian Fellowship, en frimenighet på landet utenfor Middlesbrough. Pastoren der trodde det kun ville komme rundt femti på møtet. Men ryktene om at en norsk helbredelsespredikant var på besøk begynte å svirre. To hundre kom på møtet. Her ble flere frelst og helbredet. Døren til England begynte å åpne seg.

Frisører som 
evangelister

Grunnen til at Margaret dro så mye til England var at hennes mann som også er fiolinist, for tre år siden fikk arbeid som musikklærer i flere engelske skoler utenfor Middlesbrough. Like ved der han bor ligger byen Northallerton, en koselig liten by på 10.000 mennesker. Her hadde Margaret vært på en frisørsalong og blitt klipt. Hun fortalte frisørene om miraklet som hadde skjedd med hennes arm. Frisørene ble grepet av å høre hennes vitnesbyrd.

En av dem, en kvinne i 30-årene, kom tilbake til Gud og begynte å gå på møter. Hennes mann som var ateist, begynte også å gå møter.

Da vi kom i oktober, hadde Margaret fått time til hårklipp for Solveig og meg. De visste hvem de ville få besøk av. Eieren av frisørsalongen, en ung kvinne i 30-årsalderen klipte meg. Hun ville vite mer om under og tegn. Jeg vitnet mens hun klippet.

Neste dag kom hun på møtet i St. Barnabas Anglican Church. Da frelsesinnbydelsen gikk ut, rakte hun opp hånden og tok imot Jesus. Frisørene forteller nå kundene sine om vår virksomhet. Flere av kundene har sagt at når vi kommer tilbake neste gang, vil de komme for å få forbønn for sine plager. Frisørene er blitt evangelister!

Distriktslegens 
overraskelse

Vi hadde møter i to kirker i Middlesbrough. Lørdag kveld ble det arrangert møte i All Nations Church, en trosmenighet i byen. Dette var et fellesmøte mellom denne trosmenigheten og en baptistmenighet der i byen.

Dette ble et mirakelmøte av de sjeldne. Svært mange ble helbredet i møtet. Her var det to leger til stede. En av dem var storbyens distriktslege! Han ville ha forbønn for sin kone, datter og sønn. Så langt vi vet ble de alle helbredet. Den ene etter den andre ble berørt av Guds kraft. Gleden var stor i menigheten og Guds navn ble prist.

Prosten fikk sjokk

Dagen etter var det duket for helbredelsesmøte i St. Barnabas Anglican Church. Møtet begynte kl. 18.30. Prost Erik Wilson åpnet møtet. Vi leste trosbekjennelsen sammen og så overlot han møtet til meg. Jeg forkynte Jesus som frelser og helbreder. Under frelsesinnbydelsen rakk omlag 20 mennesker hendene i været. De kom så frem og fikk oppfølging. Av de som ble frelst var en lege og en fysioterapeut. Prost Wilson fortalte etterpå at han i fem år hadde prøvd å få fysioterapeuten frelst uten at det hadde lyktes. Fysioterapeuten beskrev opplevelsen slik:

– Da frelsesinnbydelsen gikk ut, visste jeg ikke av før armen min for i været. Det var ikke jeg som gjorde det. Plutselig fant jeg meg selv stående der fremme i kirken. Det var ikke jeg som styrte beina. De gikk bare av seg selv.

Klart at prost Wilson var glad. Han var også vitne til store helbredelser i menigheten. Folk klappet og jublet da den ene etter den andre fortalte om under etter under. Noen kunne kaste krykker og staver. Noen sprang opp-over og nedover midtgangen i kirken, noe de før ikke hadde kunnet gjøre. Klokken var to før vi forlot kirken. Vi kunne ha holdt på lenger, men vi måtte rive oss løs fra folk og dra. Flyet til Norge skulle gå tidlig denne morgen. La oss avslutte med et sitat av prost Wilson:

– Hvis noen før møtet hadde sagt at møtet ville vare til klokken to på natten og at vi nesten måtte jage folk hjem, ville jeg ikke i min villeste fantasi ha trodd tro på det.

Vi har stående innbydelse fra begge kirkene om å komme tilbake senere i år. Da skal vi først ha møte hvor vi treffer våre frisørvenner og noen av deres klienter. Det er over 60 millioner engelskmenn å ta av på den andre siden av Den Engelske Kanal.

SLAPP OPERASJON: Anita Patterson hadde slitt av en sene i armen og kunne ikke løfte armen. Gud helbredet armen og hun kunne løfte den over hodet. Den planlagte operasjonen på et sykehus i Middlesbrough noen dager senere ble kansellert. Anita vitnet om miraklet på en møte i St. Barnabas Anglican Church noen uker senere.

KVITT LEDDGIKTEN: Endelig ble Christine Shearer kvitt den vonde leddgikten. Nå kan hun springe oppover midtgangen i St. Barnabas smertefritt. Hun er fremdeles like frisk.

© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15