Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Det skjedde i Valdres:
Gerd ble helbredet mens hun sov

SOV SEG FRISK: Gerd Moe Harmankaya våknet opp frisk og med ny futt i kroppen.
Gerd Moe Harmankaya (56) fra Leira i Valdres fikk hjerteinfarkt under en fjelltur senhøsten 2006. Hun ble innlagt på Gjøvik fylkessjukehus og var bra en periode før det brakte løs igjen i november med et sammensurium av infeksjoner og antibiotikakurer.

Tekst og foto: Marta Lillian Moan

I mars begynte hun å få noen merkelige anfall hvor det føltes som om hjernen «kortsluttet». Hun fikk skjelving og nummenhet i armer og bein, fikk angst og pusteproblemer. Anfallene kom flere ganger i døgnet, og varte i to til tre timer, oftest om kvelden eller natta. Hun ringte stadig til Legevakten for å få hjelp.

Temmelig skeptisk

Stefaren hennes, Eivind Lundgård, ba henne innstendig om å kontakte Svein-Magne for å bli bedt for. Selv var han blitt helbredet etter å ha lagt hånda på TV-en mens predikanten deltok i fjernsynsprogrammet «Holmgang».

– Jeg var skeptisk, understreker Gerd, det kostet jo 13 kroner minuttet å ringe inn til Misjonen Jesus leger (MJL). Opplendingen var fristet til å tro at det hele dreide seg kun om penger, og at det neppe ble noen hjelp å få.

Da hun endelig fikk Pedersen på tråden denne dagen i mars 2007, stilte han en rekke spørsmål hun syntes var irrelevant. Gerd trodde det var bare for å hale ut tiden. Til slutt ba han en bønn: «Jesus, gå inn i hjertet og styrk og hjelp henne.» Gerd tok imot frelsen.

20 år yngre

Valdreskvinnen følte seg slett ikke bedre etter telefonsamtalen. Utpå kvelden fikk hun et av de vanlige anfallene. Men sovnet til slutt.

– Jeg sov gjennom natta for første gang på lenge, og da jeg våknet, hadde det skjedd et under! Jeg følte meg som en 20-åring innvendig, følte meg helt ny, hadde fått sånn kraft i kroppen. Og ikke nok med den fysiske forandringen, det hadde skjedd noe mer:

– Jeg ble frisk på en natt, sier Gerd begeistret. Hun som alltid har vært en vilter og festglad dame er nå oppslukt av Bibelen, og går på møter så snart hun får anledning.

– Det er kjempestort det som har skjedd, sier hun glad. Hun har takket mye etter den omtalte telefonsamtalen med MJL. Noen innleggelse på Gjøvik fylkessjukehus er det ikke snakk om, og Legevakten mottar heller ikke flere henvendelser fra en lyshåret dame fra Leira.

Kurert i skulderen under TV-program

Eivind Lundgård har i likhet med stedatter Gerd super erfaring med bønn og helbredelse. Da Svein-Magne var gjest hos Oddvar Stenstrøm i TV2s «Holmgang», la valdresingen hånda på fjernsynsapparatet og ble helbredet i skulderen. Eivind hadde pådratt seg overbelastning gjennom hardt kroppsarbeid. Han tok tjuefire behandlinger hos fysioterapeut uten at det hjalp. Etter en undersøkelse ved Majorstua Røntgeninstitutt i Oslo, var konklusjonen at han måtte sette seg på venteliste for operasjon.

Eivind hadde store smerter i skulderen da Pedersen dukket opp på skjermen og ba denne høstdagen i 2002. Verkingen satt helt ut i fingertuppene.

– Femten til tretti minutter etter at jeg hadde lagt hånda på TV-skjermen var alle smertene vekk, og har vært det siden, sier han glad. Han har fortalt mange om det som har skjedd, og det er ikke få i omgangskretsen hans som har begynt å lese i Legedom og nå søker forbønn over telefon og gjennom brev.

KOMPISER: Svein-Magne Pedersen og Eivind Lundgård hadde stor glede av å møtes i Nordhordlandshallen i juni 2007. Gerd Moe Harmankaya sees til høyre på bildet.

© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15