Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Helbredelsesmøte i Canada

FRELST EKTEPAR: Ekteparet Wendy og Harry Ashley tok imot Jesus på møtet. Dessuten ble Wendy helbredet for en 20 år gammel rygglidelse.
For to år siden besøkte jeg den kjente menigheten Glad Tidings i byen Vancouver i Canada. Dagen etter spiste Solveig og jeg lunch sammen med en av pastorene. Og i vår kom kallet til å tale i hans nye menighet i byen Surrey, noen mil utenfor Vancouver.

Tekst og foto: Svein-Magne Pedersen

I juli 1994 opprettet Misjonen Jesus Leger en egen stiftelse i Canada. Vi ønsket å nå ut til indianere og nordmenn i Canada. Kallet til å dra over for å ha møter i vårt andre hjemland drar og sliter ofte i oss, siden vi bodde der fra 1982-88.

Menigheten «The Peoples Full Gospel Church» ligger bare noen kilometer fra en av de største kjøpesentrene i Canada. Den åndelige og sosiale nøden fra befolkningen i området rundt kirken er stor. Menigheten har et eget hjelpeprogram for slike som ikke har arbeid. De gir dem mat og prøver å hjelpe dem til å finne seg et yrke. Dermed når de mange menneskegrupper som igjen begynner å gå på møter i menigheten. Medlemmene har vidt forskjellig nasjonal og kulturell bakgrunn.

Pastor Mike Poulin sa i innledningen av møtet: «Demonstrasjon av Guds kraft er noe som vi mangler i vår menighet.» Det var en velsignelse å høre hans ydmyke og ærlige framtreden. Den skapte en åpen atmosfære under møtet, et rop fra manges hjerter: «Gud, la oss få se din herlighet!»

Jeg forkynte evangeliet om frelse og helbredelse til en lydhør forsamling. Flere norsk-canadiere var der også. I ettermøtet gav ti personer respons på frelsesforkynnelsen. Nesten alle kom fram og mottok en «nyfrelst-pakke» av pastor Mike. Blant dem var en nordmann som emigrerte til Canada i 1952. Og miraklene lot ikke vente på seg…

VENNER: Første gang jeg traff pastor Mike Poulin var etter et møte i menigheten Glad Tidings i Vancouver.

NYFRELST: Pastor Mike Poulin (t. v.) sammen med nyfrelste. Nærmest pastor Mike står nordmannen Per Myran som emigrerte til Canada i 1952. Han kommer fra Trondheim. Under møtet valgte han endelig å ta imot Jesus. Å høre evangeliet forkynt av en nordmann, gikk rett til hjertet på ham.

© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15