Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Randi hadde ME i 19 år
Andaktsboken gjorde meg frisk!

SUPERTABLETTEN: Randi med boken som snudde opp-ned på helsa og dermed livet.
Selv etter 16 timers søvn var hun like uopplagt.Men da hun begynte å lese andaktsboken «Legende dråper», begynte underlige ting å skje.

Tekst og foto: Marta Lillian Moan

Randi (53) fra indre Østfold hadde ME, eller utmattelsessyndrom. I 19 år var hun en kronisk slappfisk, i 12 av disse årene har hun vært uføretrygdet. Hun prøvde alle mulige typer behandlinger til liten nytte.

– Ja, jeg har sikkert brukt flere hundre tusen kroner i håp om å bli frisk, forteller hun. En bok til 365 kroner fra et knøttlite forlag har snudd tilværelsen. At hun ikke står frem med bilde og under fullt navn er fordi hun vil unngå oppmerksomhet.

Uføretrygdet

Det hele startet med en dobbeltsidig lungebetennelse. Randi kom aldri til hektene etterpå. Hun følte seg konstant trøtt og uopplagt og kunne sove i 16 timer. For å våkne like uopplagt.

Jobben som hjelpepleier ble strevsom, hun gikk over i hjemmesykepleien hvor hun i større grad kunne styre arbeidsmengden selv. Å komme seg ut av senga kunne være uoverkommelig. Men hun ville ikke at sønnen skulle vokse opp med en mor som lå – enten i senga eller sofaen.

– Jeg prøvde å ta meg sammen, prøve å fungere, prøve å ha et sosialt liv, forteller Randi. Men mest av alt ventet hun på at kvelden skulle komme slik at hun kunne legge seg.

Kraftfullt bilde

Støtt og stadig måtte hun avlyse ting hun skulle delta på. Randi hadde utallige oppringninger til arbeidsgiveren om at hun ikke kunne møte på jobb. Samtidig så hun fresh og velstelt ut, derfor tok det tid å bli forstått, det tok tid å få diagnosen.

Randi bestilte boken «Legende dråper» av Svein-Magne Pedersen. Hun leste bakfra og forfra, ble fascinert av de personlige beretningene fra helbredede mennesker.

På side 435 i boken er predikantens hånd avbildet. Randi la hånda si mot bildet.

– Jeg kjente at det strømmet varme inn i hånda mi, forteller hun opprømt. Hun la boken mot kroppen, fortsatte å lese, fortsatte å legge hånda mot bildet.

Mil etter mil

Vi møtes til en prat og en spasertur i Botanisk hage i Oslo. Randi har stått opp klokka 04 denne morgenen, og som i eventyret skal hun lenger enn langt. Hun har enda en 12 timers reise foran seg. Hun går med faste, raske skritt. Hun stråler.

– Jeg begynte å lese i boken for to-tre uker siden, ble raskt bedre, forteller hun. Klarer meg med fem-seks timers søvn, står opp samtidig med mannen min, spiser frokost og går tur med hundene. Jeg klarer å gå en mil hver dag!

Dagsplanen hennes nå ville vært helt utenkelig for få uker siden. Det som har skjedd er helt «mot normalt» og kan ikke forklares på noen rasjonell måte.

Ikke bare trykksverte

Randi går gjerne i kirken. Hun har opplevd bønnens kraft før. Men ikke på denne måten. Livet hennes fikk en kraftig opptur ved hjelp av papir, trykksverte og en ganske stor dæsj med kraft fra Oven. At en bok med en avfotografert hånd skal ha helbredet kroppen hennes på 180 centimeter er ikke logisk. Det knaker i topplokket for den som er vant til at 2+2 skal bli 4 og ikke 5.

Randi er utdannet hjelpepleier og har vært i helsevesenet i flere tiår. Nå ønsker hun å erobre tilbake livet, inkludert arbeidslivet.

– Min største drøm i mange år var å ikke ligge på sofaen, nå er jeg knapt hjemme, sier hun og ler. Arbeidsdagene hennes starter gjerne klokka fem om morgenen, hun har mye å ta igjen.

FØLGESVENN: Randi kjente det strømmet varme inn i kroppen da hun la hånda si mot den avbildede hånda i boken.

© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15