Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Smertene & ubehaget forsvant på Fagernes

Knut Renslemo
– Glede og fred er primærarven fra Jesus, sa møteleder Helge Svanaasen da han ønsket velkommen til helbredelsesmøte på Fagernes.

Tekst og foto: Marta Lillian Moan

Det var menighetene Sion, Fagernes; Livets Senter, Leira og Kilden, Ål som stod som arrangører. Svein-Magne prekte og ba for syke, og folk fra hele Sør-Norge møtte frem. NRK TV og avisa Valdres var også tilstede.

25 personer ble kristne denne helga i september. Her presenterer vi et knippe av de som ble helbredet.

Rastløse ben ble rolige

Under møtet fortalte Svein-Magne om en kvinne som var blitt helbredet for rastløse ben. Hver natt beveget hun bena i desperasjon for å lindre rastløshet og ubehag.

– Da tenkte jeg at da kan vel jeg også bli helbredet, sier Knut Renslemo fra Gol. I ett og et halvt år har han lidd under det samme.

Knut lå som oftest våken 2–3 timer hver natt med intenst ubehag. Plagene kunne være borte noen få sekunder før det var på’n igjen. Tidligere i uka hadde han hatt smerter og ubehag seks timer i sammenheng.

Mens Pedersen ba, kjente Knut en varme bre seg. Natta etter forbønnen var han helt fin, og det har han vært siden. Også under middagshvilen er beina rolige. Knut er veldig takknemlig og gir Gud æren for helbredelsen.

Prolapsen forsvant sammen med anginaen

Ole E. Lunde fra Etnedal har hatt prolaps i 40 år. To skiver var nedslitt, den ene skiven var i tillegg skjev.

Lunde fikk tilbud om ryggoperasjon, men valgte å kansellere kvelden før fordi han ikke tok sjansen på å havne i rullestol. Ryggoperasjoner kan som kjent mislykkes.

«Løsningen» ble betydelige mengder Paralgin Forte. Etter at Pedersen ba, har han store ting å fortelle: – Jeg er helt frisk, helt i orden, smertene er borte vekk, sier han entusiastisk på telefonen. Nå bøyer og tøyer han i alle retninger til forlystelse for sine pensjonistvenner.

Ole har for øvrig hatt angina i cirka åtte år. Har vært ut og inn av sykehusene på Gjøvik og Lillehammer. Men etter at Svein-Magne la hånda på brystkassen hans og ba, har det blitt forandring.

– Jeg hadde voldsomme smerter før, har ikke kjent noe siden Pedersen ba. Ole takker Gud, han er en kristen og ber både for seg selv og andre.

Ruth fikk godt syn

Fra Voss kom Ruth Rio for å delta på møte. Hun kommer opprinnelig fra Alversund i Hordaland. – Jeg har hatt grå stær, og synet har vært redusert til cirka 60 %, forteller hun.

Av den grunn var hun nødt til å bruke lesebriller. Etter at Svein-Magne ba for henne, har det skjedd forandringer: – Nå er synet mye bedre, det er klarere, jeg trenger ikke lesebrillene. Synet på det høyre øyet er blitt bedre enn på det venstre! Hun er veldig glad for det som har skjedd og gir Gud æren.

Ruth har også hatt osteoporose (benskjørhet) i 8–10 år og vært mye plaget med ryggen. Inntil hun kom og fikk forbønn.

– Nå er ryggen veldig bra, sier hun tilfreds, det var flott å være på møte i Valdres.

Ole E. Lunde

Ruth Rio

© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15