Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Ble gravid etter forbønn på Telekirken

illustrasjonsfoto

Jeg vil takke for forbønnen vi fikk onsdag den 12. august i år. Min mann ringte Telekirken, men var litt skuffet fordi han ikke fikk sagt hva vi ønsket forbønn for. Han presenterte seg bare og sa at han ringte på vegne av seg selv og sin kone. Grunnen til at vi ønsket forbønn var at vi har prøvd å få barn i åtte måneder uten resultat.

Vi har fått legehjelp, men ettersom ingenting er galt med oss, har heller ikke behandling nyttet. Legene ga oss et forsøk med stimulerende medisiner for å få ekstra gode egg-celler. Men før vi prøvde denne metoden, ringte vi Telekirken. Og hva skjer? Jeg er blitt gravid! Det viser seg at vi ikke trenger å si hva vi trenger helbredelse for – bønnen din virker uansett!

Vi vil takke dere for at dere har konseptet Telekirken og for forbønnene. Men mest av alt takker vi Jesus for at han hører bønnene våre!

Ønsker du å bli helbredet? Ring 
Telekirken. Vi har møter hver onsdag gjennom hele året.

Telekirken har ikke noe med TV eller parabol å gjøre. Det er kun en telefontjeneste hvor du ringer nr. 820 43 230 fra fasttelefon eller mobil. Du kan ringe fra hvor som helst – fra hjemmet, fra hytte eller bil. Du kommer da rett inn i kirken hvor det er plass til 120 gjester. Her underviser jeg om helse og frelse og ber for de som lytter på. Du kan være helt anonym og trenger ikke å si et ord.

Tidspunkt: onsdag kl. 20.00– 20.30 og kl. 21.00 – 21.30. Vi åpner linjene fem minutter før møtet starter. Telefonnmummer: 
820 43 230


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15