Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Gro Karin fikk livmorslimhinnekreft med spredning:
– Du har hatt maks uflaks, sa legen, men nå er hun frisk

FRISK: 
Gro Karin Fosse 
– uten parykk og 
uten kreft.
Etter operasjonen lå det fremdels kreft igjen i kroppen, og cellegift ville neppe hjelpe. – Dette er alvorlig, dette kommer ikke til å gå bra, sa legen oppriktig.

Hun fikk sjokkmeldingen i september 2006, det var en lørdag og klokka var fem om ettermiddagen.

– Jeg kunne like godt ha blitt skutt på, så bare et svart hull, hadde vondt i brystet lenge etterpå.

Det er Gro Karin Fosse (49) fra Dalekvam i Hordaland som beskriver hvordan det var å åpne brevet; brevet der det stod at hun hadde kreft på livmorslimhinnen. Gro var mor til to, lærer i barneskolen og hadde mye ugjort.

Det siste året før kreften ble oppdaget hadde hun følt seg sliten og medtatt, men skyldte på overgangsalderen.

Spredning

Operasjonen foregikk på Haukeland sykehus få uker senere. Kreft på livmorslimhinnen pleier vanligvis ikke å spre seg, men i hennes tilfelle hadde det skjedd, og det var mye.

Livmoren, eggstokkene og lymfer måtte fjernes. Noe av kreften lå langs hovedpulsåren i bekkenet og var for risikabel å fjerne. – Dette er en alvorlig situasjon, medga operasjonslegen.

Gro Karin fikk cellegiftkur hver tredje uke. I tillegg bestemte hun seg for å prøve alternative behandlingsformer.

Hun følte seg dødssyk mens hun fikk cellegift, klarte ikke å spise, og raste ned i vekt. I løpet av få dager mistet hun alt håret. Men det viktigste beholdt hun, og det var håpet.

Et håp

Det samme håpet gjorde at venner og bekjente ba til Gud. En av de som søkte forbønn for henne hos Misjonen Jesus Leger, var Jane Helle: – Jeg tror at Vårherre kan gjøre folk friske, og Svein-Magne kan formidle helbredelse sterkere enn de fleste.

Gro var halvveis i cellegiftkuren da hun fikk beskjed fra legen sin: «Du ser ut til å ha hatt maks utflaks, jeg tror ikke dette vil gå bra.»

– Ikke hør på legen, han tar feil, trøstet venner og bekjente, og Gro klamret seg til håpet. Hun la merke til at i Legedom nr.1/2007 var en annen hordalending avbildet med parykken hun ikke behøvde etter at hun var blitt helbredet for kreft.

– Da jeg så førstesidebildet, tenkte jeg i mitt stille sinn: «Slik skal jeg også stå en dag.»

Lervåg bedehus

I februar 2007 inviterte bedehusmiljøet i Nordhordland Svein-Magne Pedersen til å holde møter på Lervåg bedehus ved Mongstad. Vennegjengen bestemte seg for å være tilstede begge dagene, og Gro ble med selv om hun var medtatt av cellegift, frossen, uten appetitt og ikke hadde ork til noe som helst.

Da Svein-Magne ba for henne, sto venninnene og holdt rundt henne. – Jeg gråt vanvittig, det var veldig sterkt å bli bedt for, og jeg tenkte: «Jeg vil ikke dø!»

Legende dråper

Neste dag var Gro Karin i langt bedre form, hadde fått farge i kinnene, tok til seg mat, og nøt godt av varmen og omsorgen fra kjente og ukjente på bedehuset.

Hun kjøpte med seg Svein-Magnes andaktsbok «Legende dråper», leste flittig og hadde den til og med ved siden av seg i senga. I tillegg ringte hun inn til andaktstelefonen og brukte bønneduker, ingen ting skulle være uprøvd.

Den 16.april var Fosse inne på sykehuset for å få svar på skanning og blodprøver. Selv levde hun fremdeles i håpet om at noe hadde skjedd, nå skulle hun endelig få bevis.

Glede i Wales

En lite entusiastisk lege bekreftet det som Gro Karin hadde håpet på: kreften var vekk! Legen spurte hvilke alternative behandlingsmetoder hun hadde prøvd, og fikk svar.

Gro var ikke sen med å ta frem mobiltelefonen og sende tekstmeldinger til familie og venner. Meldingen besto av ett ord: «Frisk!»

Jane befant seg i Wales da gladmeldingen kom. Jeg ble fantastisk glad, legene hadde jo ikke gitt henne noen forhåpninger, sier venninnen. I ettertid har Gro Karin fått vite at kreft på livmorslimhinnen sjelden lar seg temme av cellegift. Behandlingene hun fikk ble gitt mest for familiens skyld og fordi hun var så ung.

Årets nyhet

Livet har så smått begynt å vende tilbake til normalen for Gro Karin. Samtlige kontroller viser at hun er frisk. Hun har begynt å jobbe litt, men det er ikke bare å knipse i fingrene, kropp og sjel skal bygges opp igjen etter hardkjøret.

Nå ser hun fremover, har begynt å planlegge 50-årsdagen som skal feires med brask og bram. Selv vet hun ikke helt hvem hun skal takke for livet, men er overbevist om at bønnene har reddet livet hennes. Nå håper hun at hennes erfaringer skal gi kreftsyke et «kick». Å ha uflaks kombinert med kreft trenger ikke å bety slutten.

Tekstmeldingene hun fikk den 16. april har hun samlet i ei bok. Slik lyder noen av gratulasjonene:

«Årets beste nyhet!», «…da e akkurat som da ska vera!», «…gler oss og jublar i lag med deg», «tårene triller av lettelse», «…et bevis og en tankevekker», «klart du sku bli frisk!»


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15