Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Britt-Aina slet av en sene i skulderen
- ble helbredet per telefon

LITT STA: Britt-Aina Josefsen vegret seg for å operere den skadede skulderen.
Svein-Magne ba for Britt-Aina over telefonlinjen, og hun ble bra.

Det var en vakker junidag i 2002 at Britt-Aina Josefsen skulle rydde utenfor huset sitt i Bjerkvik utenfor Narvik. Snøfreseren sto fortsatt der og forstyrret sommeridyllen. Britt-Aina fant ut at det var på tide å flytte på monsteret. Hun skjøv den foran seg i god fart helt til den tørnet mot ei trerot.

– Jeg gikk rett i kne. Det gjorde forferdelig vondt i den venstre skulderen, forteller nordlendingen.

De neste månedene ble preget av store smerter, søvnløshet og tre–fire uker med sykmelding. Jeg kunne ikke løfte armen, hadde veldig begrenset bevegelighet. Smertene var konstante, jeg trodde jeg skulle bli sprø av smerter og søvnløshet. Paralgin Forte hjalp ikke det spøtt. Ingen ting hjalp, sier hun.

Tilbudt operasjon

MR tatt i Bodø viste at en sene var avslitt. Hun ble satt opp til operasjon ved Narvik sykehus, men vegret seg da hun fikk beskjed om at hun ikke hadde noen garanti for å bli kvitt smertene likevel.

– Jeg er nok litt sta, ville la operasjon bero litt, forteller hun lattermild. Britt-Aina fikk en vurdering også ved sykehuset i Tromsø med samme konklusjon og anbefaling som i Bodø.

På senhøsten var hun så sliten og lei av hele armen at hun ringte til Svein-Magne Pedersen. Jeg opplevde ikke noe spesielt da vi snakket sammen og ba over telefon.

Tipptopp

Ettersom dagene gikk ble hun bedre og bedre i skulderen, etter tre–fire dager var smertene vekk, etter to–tre måneder var hun helt bra. Siden har Britt-Aina vært tipptopp i skulderen. – Det er fantastisk å være bra!

De neste tolv månedene fikk hun flere brev og telefoner fra sykehusene med tilbud om operasjon. – Jeg fortalte fastlegen hele historien. Han hadde ikke stort å si.

Britt-Aina løfter mer enn gjerne armen rett mot taket. Men det er en ting hun ikke gjør: Flytter på en snøfreser en vakker sommerdag i Nord-Norge.

TIPPTOPP: Britt- Aina Josefsen viser mer enn gjerne hvor god hun er blitt i armen.

© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15