Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Ryggen ble rettet ut

Rett rygg: Gresklærer Janna Nordgaard ble helbredet for skjev rygg på et møte på Seljord.
Janna Nordgaard (27) hadde skjev rygg fra tidlig i oppveksten, noe som forårsaket jevnlige smerter gjennom hele livet. Etter at Svein-Magne Pedersen ba for henne forsvant smertene, og legene har konstatert at ryggen nå er rett.

Tekst og foto: Tor-Bjørn Nordgaard

Janna er masterstudent i teologi på Ansgar Teologiske Høgskole i Kristiansand, hvor hun også underviser i gammelgresk.

– Det skjedde mye mer enn jeg forventet under forbønnen, sier hun. Nå kan hun holde ryggen og skuldrene rett, uten å anstrenge seg. – Det kunne jeg ikke før, forteller hun. Ryggraden var nemlig for skjev til at det kjentes naturlig å holde skuldrene rett.

Medfødt tilstand

Janna ble født med en deformert fot og et ben som var kortere enn det andre. Dette skapte vanskeligheter helt opp til ryggraden, slik at den utviklet seg skjevt. Hun forteller at da hun var 13 år, var det seks centimeter forskjell på benlengden. Da gjennomgikk hun en større operasjon på sykehus, slik at bena ble like lange, og utviklingen av skjevheten i ryggen stoppet.

– Etter operasjonen sa legene at ryggen min ville slutte å forverres, men at det ikke var noe de kunne gjøre for å rette opp ryggsøylen og skuldrene, sier Janna.

– Alltid litt vondt

Hun forteller at røntgenbilder viste at ryggsøylen var så skjev at den ikke bare hadde den vanlige S-formen, men lignet mer på en fiskekrok. Den hadde også vokst skjevt til den ene siden. Dette medførte mye ubehag for henne helt fra barndommen av.

– Jeg fikk vondt i ryggen når jeg måtte anstrenge den ved for eksempel å bære noe, men også når jeg satt stille for lenge av gangen. Smertene var ikke sterke hele tiden, men jeg var alltid litt stiv, og det gjorde alltid litt vondt, forteller hun.

Varm strømning

Da hun ble voksen flyttet den russisk-fødte jenta til Norge, og ble etter hvert medlem av en pinsemenighet i Seljord. Da denne menigheten var med på å arrangere helbredelsesmøter med Svein-Magne Pedersen, var Janna med som medarbeider under møtene. Det første møtet skulle vise seg å bli langvarig, og Janna ble sliten og fikk vondt i ryggen. Det var mye folk, og Svein-Magne ba for folk til langt på natt. Mellom klokken to og tre på natten bestemte Janna seg for å gå til forbønn, men det var lang ventetid. Først i femtiden på morgenen ble det hennes tur.

– Da Svein-Magne ba for meg, kjente jeg med en gang en varm strømning av kraft som gikk gjennom ryggen. Jeg kjente fysisk at noe skjedde, og smertene forsvant! Plutselig kunne jeg rette ryggen helt opp og skuldrene helt tilbake. Det var ikke normalt for meg før.

– Ryggen din er jo rett!

De neste dagene opplevde Janna at ryggen var helt fri for smerter, til tross for at helgen inneholdt mye fysisk anstrengelse. Hun takket Gud for å ha fjernet muskelsmertene, men visste enda ikke at ryggen hadde blitt rettet ut. Etter hvert oppdaget hun at hun ikke ble så lett stiv som tidligere, og at noe måtte ha skjedd med ryggen. Den deformerte foten forårsaket fortsatt problemer av og til i nederste delen av ryggen, men de problemene som før var de verste, var borte.

Et halvt år senere gikk Janna til legen for å få sjekket hvordan det sto til med ryggen. – Legen konstaterte at det ikke var noe han kunne gjøre med foten, men han skjønte ikke hva jeg mente da jeg sa at ryggen var skjev. «Ryggen din er jo helt rett og symmetrisk,» forklarte han meg! Det må ha skjedd da Svein-Magne ba, for det var da jeg kjente en forandring og utviklingen snudde, sier Janna.

Hun ble bedt for i februar 2003, og ryggen er fortsatt rett, fire år senere.


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15