Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
11 frelst på avslutningsmøtet

Frozen shoulder: I mange år hadde Gerd Nøkling gått med frozen shoulder i skuldrene, Da Svein-Magne Pedersen ba en fellesbønn om helbredelse, ble hun momentant helbredet i begge skudrene. Foto: Svein-Magne Pedersen
Etter en lang møtehelg med overveldende oppslutning, og sterke møter, var det duket for avslutningsmøte søndag kveld. Svein Magne Pedersen prekte, og fikk lede 11 personer til Jesus. Mange ble helbredet fra sykdom og plager under møtet, som varte til klokken tre om natten.

Tekst: Dina Maria Åsen

Gerd Nøkling stråler. Hun veiver rundt og løfter armene som vinger.

Det er midt i foajeen utenfor Bibelskolehallen på Bildøy, og hun forteller alle som vil høre at hun er helbredet. Mirakuløst helbredet.

Svein Magne Pedersen talte på det siste møtet på Norge IDAG sin generalforsamling i Sankt. Hans helgen. Det ble et helbredelsesmøte som varte til kl. 3 om natten. 600 mennesker møtte opp for å høre og for å be om helbredelse for kropp og sjel. Gerd Nøkling var en av dem. Hun hadde konstatert «Frozen shoulder» i begge skuldrene. I venstre arm hadde elendigheten vart i 8–10 år. Høyre armen hadde stivnet for seks år siden.

Hun hadde vondt. Hadde vanskeligheter med å sove, fordi skuldrene plaget henne. Brukte lang tid med puter og støtter for å finne en brukende stilling, og kunne ikke røre seg dersom hun var heldig å få det til.

Legene hadde konstatert at det var vanskelig å operere skuldrene hennes. Hun ville neppe få det bedre med et kirurgisk inngrep.

Skadene styrte hverdagen

Hun kunne ikke løfte armene. Det gjorde det vanskelig å stelle håret, og intimpleie var faktisk mer og mer problematisk. Selv det å kle seg var en lidelse.

Slik var det også før de gikk til dette søndagsmøte. Gerd var fortvilet fordi hun ikke kunne klare å gre håret skikkelig, forteller ektemannen Odd Nøkling. Han er selvsagt også glad. -Nå kan jeg sette meg i godstolen, humrer han fornøyd. I flere år har jeg måttet ta alt tyngre husarbeid. Gerd har ikke kunnet vaske eller støvsuge.

– Nå har du ingen unnskyldning lenger humrer den fornøyde ektemannen, og legger til: – Gud er god. Gerd ble altså fullstendig helbredet på et øyeblikk. Fra å ikke kunne løfte armene, har hun ingen vanskeligheter nå. Litt gangsperr i den venstre, ingen begrensninger i høyre arm. Hun løfter armene rett ut til siden. Hun stryker seg over håret. Ser forundret men smilende rundt seg og konstaterer at dette har hun ikke kunnet gjøre på årevis.

Hva skjedde?

Hun forteller at hun satt i benken etter Svein Magne Pedersen sin undervisning om at Gud vil helbrede oss, om vi slipper han til. Om at Jesus ville frelse og lege. At det ikke var noe vanskelig, men bare å be om hjelp fra Herren. At det ikke er Svein Magne, men Jesus som er den store helbrederen. Så var det fellesbønn. Svein Magne Pedersen nevnte mange skader og sykdommer, men ikke noe om skulderen. Men det viste seg at det var ikke nødvendig. For vi ba felles om helbredelse fra det som var sykt, og plutselig kjente hun at hun kunne løfte armene.

– Helt utrolig. Dette er salig. Fantastisk rett og slett. Jeg er så lykkelig. Det føles som en intens forelskelse, utbryter Gerd. Og planene om et mer aktivt liv har hun allerede begynt å tenke på.

– Nå er det ikke en gang utenkelig at jeg kan stille som frivillig på dugnad i Forum, og svinge malerkosten, utbryter hun glad og fornøyd. Etter ti år med smerte og begrensninger er Gerd Nøkling klar for innsats. Jeg har fått et nytt liv i kveld, stråler hun, til en nikkende og like lykkelig ektemann.

Løst fra ryggsmerter

Harald Riis kommer fra Skien og driver med melkeproduksjon.

– Fra begynnelsen av 20-åra har jeg hatt problemer med ryggen.

Smertene ble verre og verre. Etter hvert var jeg til utredning. Og da fant legen to prolapser. Riis hadde fått beskjed om at legen kunne operere det bort. Men det ville medføre kronisk stivhet i ryggen. Og da valgte han heller å fortsette og gå på smertestillende.

Etter hvert fikk jeg hjelpemidler fra trygdekontoret, fordi jeg ikke kunne arbeide bøyd. Men søndag var han på helbredelsesmøte med Svein-Magne Pedersen. Og da Pedersen la hendene sine på ryggen hans og bad for ham i Jesu navn skjedde det noe. – Jeg kjente en varme som spredde seg i ryggen der han holdt hånden sin, og en prikking i kroppen. Etter hvert begynte prikkingen å avta, og da den var borte, merket jeg at alle smertene var borte. Fornøyd kan Riis nå bøye seg, og han takker Gud.

– Dette var absolutt verdt å vente på, forteller han glad, etter å ha ventet en del timer på å få bli bedt for.

Prolapser: Harald Riis fra Skien har hatt ryggplager siden han var i 20-årene. Legen fant to prolapser i korsryggen. Da Svein-Magne bad for ham, ble han momentant helbredet. Foto: Svein-Magne Pedersen

© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15