Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
20 år i bønn for Vardø

VAR DØV: Anne Synnøve Henriksen var døv på det venstre øret i flere år. Da Svein-Magne bad, fikk hun hørselen tilbake.
Anne Synnøve Henriksen (65) stod i 20 år alene i Pinsemenigheten Elim, for vekkelse i Vardø.

Tekst og foto: Lisbeth Hoskuldsen

- Det som nå skjer er et eventyr, sier Anne Synnøve, helt overveldet etter alt som skjedde på Svein-Magne Pedersens møter i Vardø. - Jeg fryder meg over at det er Jesus som får ære, sier damen som liker å ha fokus på rett person.

I 20 år har Anne Synnøve bedt om vekkelse for Vardø. I 1998 fikk hun hjerneslag og var redd hun ikke skulle få se resultatene av arbeidet. - Jeg sa til Gud: «Om du ikke har ment at menigheten skal dø ut, så svar på alle bønnene som er sendt opp.»

Tre bønnekjemper

For to år siden begynte ting å skje.

- Da kom Monica Holst og Ernst Balstad, og vi ble tre bønnekjemper som stod sammen, sier Anne Synnøve. - Monica, som er teknisk kap-tein i Luftforsvaret i Vardø, valgte å gå ned i stilling for å være med og be. Hun har beveget seg mye innenfor rusmiljøet i byen hvor flere er blitt frelst. Flere av dem kommer også til pinsemenighetens lokale.

I vår kom Kristin og Frank Håvik til Vardø og Pinsemenigheten Elim.

- Etter at ekteparet Håvik kom opp-over, har det skjedd mye, sier Anne Synnøve. - De har gjort et strålende arbeid. Det var de som fikk Svein-Magne opp hit, sier hun begeistret og forteller om synet Herren viste henne for flere år siden.

- Jeg var i ferd med å svinge forbi Vardø Velferdshus da jeg så et syn av engler over hele huset, sier hun. - Jeg tenkte at her kommer det til å skje store ting. Flere år senere traff jeg Monica som sa at hun trodde huset ville bli fylt av frelsessøkende mennesker. Hun visste ikke at jeg hadde hatt dette synet flere år tidligere.

Anne helbredet

31. august og 1. september var Vardø Velferdshus, som ellers brukes mye til dansefester, fylt med mennesker som søkte helbredelse og frelse. Anne Synnøve var en av omkring 300 som søkte helbredelse. Etterpå forteller hun begeistret om hvordan Guds kraft virket på øynene hennes slik hun fikk klarere syn, og på hørselen slik at hun nå hører mye bedre.

- Jeg hadde grønn stær på begge øynene og så bare tåke, sier hun. - Nå har jeg fått klarere syn på begge øynene, og det er blitt mye lettere for meg å se når jeg skal lese. Da Svein-Magne bad, begynte det å klø i øynene. Det kjentes som om øynene ble dradd mot hverandre, og så kunne jeg se mye klarere. Jeg var også helt døv på det venstre øret etter en gammel skade, men nå har jeg fått 40-50 prosent hørsel. Det kjentes som om noe vridde seg inni øret, da Svein-Magne bad for meg, sier hun tre dager senere.

Anne Synnøve har nå store forventninger til fortsettelsen. - Vi har hatt mye respons etter at Svein-Magne hadde møter her, sier hun. - Folk stopper meg på gaten og har mange spørsmål omkring dette med å være en kristen. Dette er be-gynnelsen på en ny og bedre kurs for Vardø, sier hun.


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15