Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Vippet av pinnen

MUSIKER PÅ TOPPNIVÅ: Sørlendingen Karl Oluf Wennerberg bruker gaven sin til glede for hele Norge.
Karl Oluf Wennerberg hadde en karriere foran seg som musiker, inntil senebetennelsen bet seg fast i trommeslagerens høyre arm.

Tekst og foto: Marta Lillian Moan

19-åringen var inne til førstegangstjeneste i Hans Majestet Kongens Garde, Gardemusikken, da han fikk smerter i den høyre armen. Helsetjenesten hjemme i Vennesla kunne konstatere at han hadde sterk senebetennelse.

– Jeg fikk behandling i form av fysioterapi og strøm, men det hjalp for lite.

Enden på visa var at han måtte avbryte tjenesten som trommeslager i Musikktroppen.

Før han gikk inn i militæret, hadde Wennerbergs karriere begynt å skyte fart. Musikken var i ferd med å bli levebrød. Etter at betennelsen bet seg fast, måtte han avlyse spillejobber. Situasjonen var fortvilet. Den talentfulle sørlendingen begynte å spekulere på veien videre.

En gave

Da Karl Oluf fikk senebetennelse, slo han seg ikke til ro med at det kunne være Guds vilje. – Jeg tror jeg har fått en gave, og dermed ansvar for å forvalte den gaven. Derfor fikk han det ikke til å stemme at han ikke skulle sitte bak trommene.

– Noe hadde skurret hvis ikke jeg skulle drive med musikk, sier han.

Like fullt ble han ikke bedre verken av behandlinger eller diett. Etter å ha vært parkert som musiker i seks måneder, var han desperat etter å finne en løsning.

Noe forsvant

En dag Wennerberg var hjemme i Vennesla, gikk han forbi Svein-Magne Pedersen sitt kontor. Dermed fikk han den ideen at forbønn kanskje kunne hjelpe.

– Da Pedersen ba, kjente jeg en varme i albuen, og det føltes som om noe ble dratt ut av armen og forsvant.

Nysgjerrig på å prøve den «nye» armen, dro han rett til Vennesla Frikirke hvor trommesettet hans stod. Etter et halvt års avbrekk fra musikken, var han mer enn sulten på å spille. Etter fire salige timer bak trommesettet uten antydning til smerte, var lettelsen og gleden enorm.

Siden han ble helbredet en vakker junidag i 1992, har Karl Oluf Wennerberg utviklet seg til å bli en av landets aller dyktigste trommeslagere. Han har turnert med kremen av norske artister, vært med på et stort antall plateinnspillinger, og er stadig å se i diverse husorkestre i NRK Fjernsynet og TV2. En periode var han lærer ved rytmeavdelingen, Musikkhøyskolen i Oslo. Han har også eget studio i hovedstaden.

Takknemlig

Karl Oluf er ekstremt takknemlig over helbredelsen som reddet karrieren og sjelefreden. Svein-Magne sin gave til å formidle helbredelse, ser han på som en enorm hjelp.

– Vi skylder hverandre å bruke de gavene vi har fått. Hvis vi gjør det blir ikke tilværelsen kjedelig og grå, eller et ork. Bruk av gavene skaper harmoni og balanse, mener han.

En periode spilte Wennerberg i Hallvard Flatlands underholdningsprogram «Comeback» som gikk på TV Norge. Under en spesiell sending, var Svein-Magne gjest, og Flatland «grillet» Pedersen etter beste evne. Også Stutum ringte inn og kom med flåsete kommentarer. Det ble i det hele tatt sådd tvil om Pedersen overhode thadde vært til hjelp for noen.

Flatland tramper i klaveret

Bak slagverket satt Karl Oluf taus og angerfull fordi han visste at han kunne vært en motvekt til TV Norges ensidige og negative presentasjon av Pedersen og arbeidet hans. Men fordi han følte seg svak, våget han ikke å ta til motmæle.

Etter den opplevelsen er trommeslageren mer frampå når han møter folk som er negative til Pedersen eller andre som bruker gavene sine til å formidle legedom.

– Jeg er ekstremt takknemlig for helsa. At Svein-Magne brukte gaven sin til å formidle legedom, var til enorm hjelp.

For å ivareta helsa si sørger Karl Oluf for å spise og leve sunt, og han bruker lettere trommestikker nå enn det han ville gjort om han var uten denne erfaringen.

– Helbredelse skaper håp og tro i mennesker, og etterlater folk fulle av takknemlighet, understreker Karl Oluf Wennerberg.

FIKK HJELP: Karl Oluf Wennerberg fikk den hjelpen han behøvde hos Svein-Magne Pedersen.

© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15