Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
ENGLAND ÅPNER SEG

Engelsk Lord: Det var et privilegium for meg å møte lord Ingleby fra Yorkshire. Han innbød meg til å besøke England.
Den 22. juli 2004 ble den engelske fiolinisten Margaret Beresford helbredet for en uhelbredelig lidelse i armen. Ingen kunne da ane at en brukken arm skulle føre til at evangeliets dør skulle bli brutt opp i England.

Tekst: Svein-Magne Pedersen
Foto: Solveig Pedersen

Denne julidagen kom en kvinne i 60-årene inn på MJLs kontor på Hægeland i Vennesla kommune. Hun presenterte seg som Margaret Beresford, fiolinist fra England. I 1987 emigrerte hun sammen med mann og barn til Norge. I 12 år har hun vært organist i Øvrebø og Hægeland kirker, og er i dag lærer i fiolin og piano ved Sogndalen og Iveland kulturskoler.

Hennes karriere tok en brå slutt en oktoberdag i 1998. Biskop Skjevesland skulle da bli innsatt som biskop i Agder. Det var samtidig en avskjedsfest for den tidligere biskopen. Under festen danset Margaret polka sammen med flere andre gjester i en ring. Plutselig hengte den høyre helen seg fast i en løs list på gulvet. Hun falt pladask fremover og knekte den venstre armen i fallet. Bruddet var komplisert og og sykehuset i Kristiansand lyktes ikke med å sette det rett på plass. Armen ble skjev. Hun kunne ikke lenger snu på armen og kunne nesten ikke røre på fingrene sine. Hennes karriere som fiolinisk lå i grus. Avisene Fædrelandsvennen

og VG skrev en god del om saken. På Rikshopsitalet kunne de ikke hjelpe henne.To dyktige spesialister ved to sykehus i London kom til samme konklusjon.

Den 22. juli oppsøkte Margaret Svein-Magne på hans kontor. Hun ville ha forbønn for noe annet enn armen, men Svein-Magnes kone, Solveig, husket det som sto i avisene og spurte om hun ikke ville ha forbønn for armen også. Det ville hun. Mens hun sto ute i kontorlandskapet, la Svein-Magne en hånd over bruddstedet, ba en kort bønn – og så begynte ting å skje. Slik beskriver hun opplevelsen:

– Plutselig begynte fingrene mine å bevege seg hurtig, som om de spilte fiolin. Det gikk av seg selv. Jeg hadde ingen kontroll på det. Etter ti minutter sluttet fingrene mine å «spille». Da kunne jeg bevege dem fritt. Tommelen, som før ikke kunne åpne seg, hadde fått full bevegelighet, og den tidligere skjeve armen min var blitt rett! Margaret skyndte seg hjem. Der tok hun fiolinen og kunne igjen spille på sitt gamle instrument. I seks år hadde den ligget urørt i fiolinkassen.

Til England

Margarets mann, Nigel, er også fiolinist og underviser på en rekke skoler i fylket Yorkshire i Nord-England. En gang i fjor var Margaret i England på et møte i en anglikansk kirke. Der møtte hun en engelsk lord. Han fikk stor interesse for hennes mirakelhistorie. Margaret fortalte om Svein-Magnes helbredelsestjeneste. Da utbrøt han begeistret: «Få den mannen til England!» Han trengte selv forbønn.

I februar i år dro Svein-Magne, Solveig og Margaret til fylket Yorkshire i England og traff denne mannen, lord Ingleby. Selv hadde han tidligere sittet i ti år i den engelske regjeringen, i The House of Lords. Sammen med sin kone, lady Ingleby, tok han vel imot dem alle. De ble invitert til å være med på en gudstjeneste i en stor anglikansk kirke, St. Barnabas Anglican Church, i storbyen Middelsbrough. Det var et hyggelig møte med mange gode kristne i en fornyet anglikansk kirke. Senere ordnet lord Ingleby med at Svein-Magne skulle få møte kirkens hovedprest. Dessuten skulle han også få tale i en annen kirke et sted utenfor Middlesbrough – Holly Bush Christian Fellowship.

Den 17. mai i år dro de samme tre på en ny englandstur. Denne gangen fikk Svein-Magne et hyggelig møte med presten i denne store anglikanske menigheten, Erik Wilson. Eriks mor er norsk. Selv er han født i Drammen, men flyttet til England som ett-åring. Erik er også prost i byen sin, med overoppsyn med tjue andre kirker. Under gudstjenesten tok Erik Svein-Magne frem på podiet i kirken. Her ble han introdusert for menigheten. Med seg fra England fikk han med seg en invitasjon til å tale på et helbredelsesmøte i St. Barnabas Church. Like etter møtet sendte prost Erik kirkens vaktmester til Svein-Magne med beskjed:

– Han ønsker å bli frelst, led ham til Gud, Svein-Magne.

Fem minutter senere kunne vaktmester John Limon erklære seg frelst.

– Min første frelsesfrukt i England ble altså en anglikansk vaktmester! utbrøt en glad evangelist etterpå.

Ryktet om Svein-Magnes tjeneste hadde begynt å spre seg. Til kveldsmøtet i en fri evangelisk menighet søndag kveld kom det over 200 mennesker. Her helbredet Gud flere syke mens de satt i salen. Et ektepar hadde kjørt 25 mil for å bli helbredet. På turen til møtet ble kvinnen helbredet for tretthetssyndrom. Da hun kom frem til forbønn, kunne hun fortelle om denne merkelige opplevelsen. Både mann og kone ble frelst under møtet.

Flere kirker i England ønsker nå Svein-Magne velkommen til å ha møter i deres respektive menigheter. I begynnelsen av oktober blir det ny englandstur.

Helbredet: Leddgikten slapp taket. Nå kan Maureen Thornthon bevege fingrene smertefritt.

På helbredelsesmøte: Svein-Magne taler til mange forventningsfulle tilhørere i menigheten Holly Bush Christian Fellowship.

© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15