Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
80 frelst - og mange momentant helbredet

NYFRELSTE: De nyfrelste i Vardø kom frimodig frem for å hilse på Svein-Magne Pedersen.
Vardø ble fullstendig snudd på hodet da Svein-Magne Pedersen besøkte byen og Pinsemenigheten Elim 31. august og 1. september. Nærmere 80 gav til kjenne at de ville bli frelst av de vel 500 som hadde møtte fram til møtene på Vardø Velferdshus. Mange opplevde å bli momentant helbredet. De to maraton-møtene varte i tilsammen 23 timer!

Tekst og foto: Lisbeth Hoskuldsen

Svein-Magne Pedersen og kona Solveig har nok en gang vært med å skape Norgeshistorie da Norges minste pinsemenighet, med tre medlemmer, i helgen inviterte til møter med frelse og helbredelse i sentrum.

Stemningen i salen var stor da døve fikk hørselen tilbake, svaksynte fikk godt syn, en mengde ble helbredet for ulike slitasjeskader, og noen ble kvitt fibromyalgi og bekkenløsning. Ekteparet Kristin og Frank Håvik har de siste månedene virket i Vardø og omegn gjennom pinsemenigheten, og gjort møtene godt kjent i hele Øst-Finnmark. Folk kom derfor fra de fleste byene og tettstedene i Øst-Finnmark for å møte Svein-Magne Pedersen.

Skuldersmertene forsvant

- Einar Pettersen (64) og kona Lillian (60) kom kjørende fra Tana til møtet lørdag. Einar hadde vært plaget med fryktelige smerter i skuldrene fra han bare var en guttunge på 10 år. Lørdag ble det satt punktum for lidelsene. Einar kjente en herlig varme da Svein-Magne bad. Smertene slapp taket, og han ble myk og god i nakken og skuldrene.

- I 1954 var jeg med på jakt i fjellet og bar en sekk full med ryper, forteller han. - Jeg bar den tunge sekken alt for langt, og fikk skrekkelig vondt i skuldrene. Smertene ville ikke gi seg, og jeg hadde konstant vondt etter dette.

I årenes løp har han fått flere behandlinger hos fysioterapeut, og når smertene ikke har vært til å leve med, har han fått kortisonsprøyter. De første årene sa legene at de ikke kunne gjøre noe for å hjelpe Einar. Etter hvert som han ble eldre har de avfeid problemene med at det hele var snakk om slitasje, og at de ikke kunne gjøre noe. For syv-åtte år siden ble Einar operert i den ene skuldra. Legene mente han ville bli bedre dersom de fikk rettet ut en sene. Men Einar ble ikke bedre. Smertene var der, like intense som før.

- Einar har hatt disse plagene så lenge vi har kjent hverandre, sier Lillian. - Jeg har massert ham en masse, og han har vært mye i varmt vann. Han har blitt bedre med det samme, men like etterpå har det vært like ille igjen. Skuldrene har vært fulle av store muskelknuter.

Lillian forteller at Einar alltid har ligget med armene over hodet for å få sove.

- Da vi våknet søndag morgen, etter møtet i Vardø lørdag spurte jeg straks Einar hvordan det var med skuldrene og armene, sier Lillian. - Jeg kan ikke huske at jeg noen gang har sovet så godt, svarte Einar. - Smertene er fullstendig borte. Jeg er 100 prosent god. - Og han er fortsatt helt god, sier Lillian på telefonen tirsdag, tre dager senere. Han jobber for NVE i Tana og ringte meg nettopp fra jobb og fortalte at han er helt frisk.

80 frelst

Trond Forseth (21) fra Vardø kom akkurat inn døra, da Svein-Magne Pedersen inviterte til frelse søndag kveld. Han var den første som kom fram.

- Er du glad for at du ble frelst i kveld, ville Svein-Magne vite. - Ja! kom det høyt og tydelig fra fiskeren Trond som kjøpte sin egen sjark på 26 fot for omkring et år siden. - Berta heter båten, fortalte den lykkelige ungdommen. Litt senere på kvelden sa også søsteren Tone Johansen og kjæresten Rune Niska ja til Jesus, til stor glede for mamma Ann Mari Forseth og forsamlingen på Velferdshuset i Vardø.

SKULDERSMERTENE FORSVANT: Einar Pettersen (64) opplevde at de intense smertene i skuldrene og nakken slapp taket etter 50 år, da Svein-Magne Pedersen bad for ham under møtet i Vardø lørdag 31. august.

BLE FRELST: Her er tre av de nærmere 80 som tok imot frelse under Svein-Magne Pedersens møter i Vardø. Fra venstre: Rune Niska (34), Tone Johansen (33), Ann Mari Forseth (54 år - mor til Tone og Trond var frelst) og Trond Forseth (21). Alle som gav til kjenne at de var blitt frelst under møtene blir nå fulgt opp av lederne i menigheten.

© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15