Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Respons i nord:
60 frelst i Tromsø, Narvik og Harstad

RESPONS: Drøyt 60 personer ble kristne under møtene i Nord-Norge.
Mer enn 60 personer ble kristne under Svein-Magnes møter i Nord-Norge 12.–15.april. Flere hundre deltok på møtene, hørte forkynnelse og fikk forbønn for plager og sykdommer.

Tekst og foto: Marta Lillian Moan

Svein-Magne besøkte de tre nord-norske byene Tromsø, Narvik og Harstad. I forbindelse med helbredelsesmøtet i OL-søkerbyen Tromsø, var han først ved Universitetet for å forelese over tema «Helbredelse – fleip eller fakta?» Det var elev- og studentorganisasjonen Ny Generasjon som stod som inviterte.

Prosjektleder Solveig Marie Claussen forklarer hvorfor predikanten var ønsket til Tromsø:

– Universitetsstudenter behøver å se kristendom i praksis, trenger å oppleve den overnaturlige dimensjonen.

Samarbeidet med Pedersen er en inspirasjon for Ny Generasjon.

– Det er veldig viktig å be for syke. Den delen av evangeliet må vi ta tak i, den må ikke gjemmes bort, understreker Solveig Marie.

Fullt hus

Svein-Magne hadde med seg den engelske musikkprofessoren Margaret Beresford under Nord-Norge-turen. Hun fortalte hvordan hun hadde blitt helbredet etter at helsevesenet hadde kapitulert overfor et komplisert armbrudd som hadde kullkastet karrieren som fiolinist. Etter forelesningen ved Universitetet var det åpent helbredelsesmøte på tromsøstudentenes hjemmebane, Studenthuset Driv. Folk gikk mann av huse for å få forbønn for plagene sine.

Det ble et kjempebra møte, helt fullt i begge etasjer, og overraskende at så mange unge ga respons, sier en tilfreds Solveig Marie Claussen. 25–30 personer ble kristne og fikk oppfølging av veiledere fra arrangørene.

Pedersen ba for syke til langt over midnatt. Mange fortalte begeistret at de ble kvitt en rekke ulike plager og sykdommer.

Hjelp for andre gang

Blant disse var reindriftsame Per Mattis Skum som kommer fra Senja. Etter å ha blitt helbredet for brokk etter forbønn på telefon noen måneder tidligere, fikk han tro for å søke hjelp hos Pedersen på ny. Denne gangen for det venstre kneet som har vært en sann plage i 15 lange år grunnet slitasje- og meniskskade. Å løpe etter reinen var ingen enkel sak:

– Jeg måtte gå på tverra ned bakkene, forteller han. Legen hadde ymtet frampå om at Skum burde få kunstig kne, noe han syntes dårlig om.

Da evangelisten ba, ble kneet veldig varmt. Noen dager senere bekrefter reineieren at kneet er blitt veldig godt, han går normalt, og kan løpe etter reinflokken så mye han behøver.

– Det var ikke bortkastet å dra til Tromsø, sier han takknemlig.

Hjemme

I Svein-Magnes egen hjemby, Narvik, ble ti personer kristne. Han ble varmt mottatt under arrangementet som holdt hus på Quality Hotell. Mange av de som kom hadde fått hjelp flere ganger tidligere, eller opplevd at familiemedlemmer hadde frisknet til etter forbønn fra evangelisten. Som en kvinne sa:

– Hadde det ikke vært for Pedersen, hadde ikke mannen min levd i dag.

Psoriasis

Under hotellseminaret i Harstad ønsket 33 personer å bli kristne. Blant disse var Aud og Richard Mathisen fra Evenskjer.

– Det var en opplevelse å være tilstede, sier ekteparet. Svein-Magne var flott, menneskelig og veldig travel, sier Aud muntert. Hun fikk forbønn for psoriasis.

– Den gir seg nå, forteller hun, og sikter til psoriasisen. Hevelsen er gått ned, det klør ikke lenger. Ja, jeg er blitt 75 % bedre, sier hun tilfreds på telefonen noen dager senere. Medarrangør i Harstad var pastor John Erling Madsen som leder Harstad Kristne Senter.

– Det var artig, interessant og lærerikt å være med på Svein-Magnes møter.

Mange tilreisende deltok. Den som hadde reist lengst, kom fra ei øy utenfor Hammerfest. På veien til møtet dro han innom Tromsø for å hente barnebarnet sitt til forbønn.

– Pedersen er bokstavelig, radikal og enkel. Han er et forbilde, har en gave som velsigner folk her nordpå, sier pastoren som fikk oppleve å se kjente og kjære bli både frelst og helbredet.

REINEIER: Per Mattis Skum fra Senja fikk hjelp for andre gang.

TO AV TRETTI: Ekteparet Aud og Richard Mathisen fra Evenskjer valgte å bli kristne under møtet i Harstad. Her sammen med sjefen sjøl, Svein-Magne Pedersen.

© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15