Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Miraklet i mitt liv

Operasangeren fikk stemmen igjen

Sist sommer skulle min datter, som er operasanger, være solist i en stor operaoppstilling på et sted i Rogaland. Det skulle være premiere på forestillingen den 14. august sist sommer. Det hadde vært arbeidet intenst et helt år med oppsettet med kor og orkester. Fremførelsen skulle gå over sju kvelder. Mange billetter var solgt. Her ville det komme mange mennesker. Noen dager før oppsettet fikk hun virus i bronkiene og på halsen. Det satte seg også på stemmebåndene. Jeg ringte deg dagen før oppsettet. Du ba for henne. Da hun våknet neste morgen var hun mye bedre i bronkiene, men viruset hadde nå angrepet stemmebåndene for full styrke. Hun kunne ikke snakke! Jeg kontaktet kontoret ditt for at du skulle be på nytt igjen.

Det var krise, for hvis forestillingen måtte avlyses, ville det være en katastrofe. Men så skjedde underet. Noen få timer før forestillingen skulle starte, begynte hun å få stemmen tilbake. Klokken sju på kvelden var stemmen helt ren og klar. Over sju kvelder sang hun klokkerent. Hun fortalte til sine operavenner hva som hadde skjedd: «Min mor ringte til en forbeder, derfor fikk jeg stemmen igjen.»

Nå har hun fått jobb på statsoperaen i Hamburg. All ære til Gud som kom i rett tid og helbredet min datter.

Helbredet for schizofreni

For tre år siden kom jeg på kontoret for å få forbønn. Med meg hadde jeg en venninne som hadde schizofreni. For femten år siden fikk hun diagnosen. Nå kom hun til forbønn og du ba for henne. En uke senere sa hun til meg: «Nå kjenner jeg meg mye bedre.» Etter en stund ble hun helt god. Nå har hun fått seg arbeid. Hun har jevnlig kontakt med en psykiater. Han har sagt til henne at hun er frisk. Jeg kjenner henne og kan bekrefte det samme. Hun er blitt et nytt menneske.

Gud helbredet min søsters dårlige nerver

Min søster hadde store nerveproblemer: depresjon, sosial angst, forfølgesesvanvidd og flere andre sykelige trekk. Hun greide ikke å være blant mennesker. Min søster ville ikke snakke om sine lidelser. Sist vår ble hun enda dårligere. Hun pleide å ta lykkepillen, men den ble hun bare verre av. Uten at hun visste noe om det, ringte jeg til deg for å få forbønn. En uke senere forsvant alle nerveproblemene. Nå er hun helt normal. Nå kan hun være blant folk uten sosial angst. Da du ba for henne, var det som om du skrudde av en bryter. Hun er blitt et nytt menneske. Jeg har fortalt henne at du ba for henne. Hun tror at det var Gud som helbredet henne gjennom din forbønn.

Vann i knærne

I 20 år plagdes jeg med vonde knær. Det var alltid vann i knærne. Av og til måtte jeg til legen for å tappe vannet av knærne. For ett år siden kom jeg til deg og fikk forbønn. Etter hvert forsvant vannet og smertene. Siden da har jeg vært god.

«Jeg hadde astma i ti år»

Jeg er nå 88 år. Siden jeg var 57 år har jeg hatt astma. Hver dag måtte jeg bruke astmaspray. Noen ganger var jeg så tett at jeg måtte tilkalle lege midt på natta. Jeg fikk time til forbønn på kontoret ditt. Der ba du for meg. I tiden etter ble det lettere og lettere å puste. Til slutt hadde jeg ikke mere astma. Jeg gikk til legen og ble undersøkt. Han konstaterte at jeg var astmafri. Dette har jeg fortalt til mange. Nå har jeg vært frisk i 10 år.

«Min søster skulle amputere foten»

Min søster hadde sukkersyke og fikk koldbrann i en fot. Hun hadde fått amputert det ene beinet på grunn av koldbrann. Nå sto hun i fare for å miste det andre også. Huden på beinet var kommet bort. Vi kunne se kjøttet og senene i foten. Barnebarnet fikk time til forbønn på kontortert ditt i Vennesla. Hun greide ikke å gå opp trappene til kontoret ditt. Du kom derfor ned i bilen til henne og ba for foten. Straks begynte koldbrannen å forsvinne. Hun fikk ny hud på foten. Koldbrannen kom helt bort, og hun slapp amputasjon.

Kulen forsvant etter «Holmgang»

Min sønn på 19 år oppdaget en kul i sitt høyre bryst. Den var på størrelse med en nøtt. Han fortalte det til meg, hans mor. Vi ble begge redde. Samme kveld var du på «Holmgang», det var en oktoberdag i 2002. Jeg så på programmet. Min sønn var ikke der. Da du ba for syke under programmet, la jeg en hånd på fjernsynet og ba for min sønn. Dagen etter fikk han time på Odda legesenter. Da var kulen kommet vekk! Legen fant ikke kulen. «Gud har helbredet deg!» sa jeg til min sønn. Han ble veldig glad for det som var skjedd.

© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15