Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
En uventet helbredelse:
Endelig kvitt bekkenløsning!

LA DET SWINGE: Få minutter tidligere ville denne bevegelsen skapt store smerter. Etter Svein-Magnes bønn, strømmet varmen inn i bekkenet og fikk kroppen på plass. Noe Oddrunn Olausen vet å sette pris på.
Til alt hell satt hun ikke hjemme og spiste pizza denne lørdagen i februar. Oddrunn Olausen ble med «på lasset» da venner og familie dro på helbredelsesmøte. Og ble frisk. 18 år med bekkenløsning er historie.

Tekst og foto: Marta Lillian Moan

Oddrunn Rambjørg Olausen kom til møtet i Askøy Frimenighet sammen med familie og venner som søkte forbønn. Firebarnsmoren tenkte imidlertid ikke på sin egen helse, selv om hun hadde god grunn. I forbindelse med det første svangerskapet, 18 år tilbake i tid, fikk hun bekkenløsning, ble sykmeldt og sengeliggende. Smertene kunne være enorme.

Oddrunn visste at bekkenløsning invalidiserer mange kvinner. Noen blir aldri bra. Og det så ut til at hun kunne bli en av dem.

Etter hvert fikk paret et handikapped barn, og Oddrunns helsetilstand fikk enda større konsekvenser. Ektefellen, Arne, ble mannen som måtte stelle hjemme. Han vasket og moppet golvene, tok de tunge takene med å løfte og bære på sønnen, og hjalp Oddrun med det meste.

Overrumplet

Ekteparet skulle stikke innom møtet slik at den funksjonshemmede sønnen kunne bli bedt for. Deretter skulle de rett hjem. Heldigvis takket Oddrunn ja til forbønn da hun fikk tilbudet i samme slengen.

– De siste to ukene før møtet var jeg skikkelig dårlig, forteller Oddrunn. Hun hadde store problemer med å fungere på jobben, og kom seg verken ut eller inn av bilen på vanlig måte. Å stå opp av senga var også en krevende manøver.

– Da Svein-Magne ba, kom en varme inn i bekkenet, og jeg merket at noe kom på plass, forteller hun. Siden møtet den 10. februar har hun beveget seg helt uten smerter.

– Det var eg som fekk mirakelet! utbryter Oddrunn glad.

Hun og mannen er pastorer for menigheten «Håpet» i Bergen. De har sett andre bli helbredet. De trodde at en dag skulle det bli deres tur.

© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15