Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Lervåg bedehus:
Junior og senior fikk «nye» ører

VERDT Å VENTE: Målfrid og Nils Asbjørn Storheim (grå genser) søkte hjelp på bedehuset på
Nils Asbjørn (79) fikk tilbake normal hørsel, og ble kvitt to høreapparater. Ida Charlotte (8) ble kurert for ørebetennelse og nedsatt hørsel.

Tekst og foto: Marta Lillian Moan

Det var under Svein-Magne Pedersens møter på Austrheim, Nordhordland 17.–19. februar det skjedde: Nærmere 30 personer ble kristne, 170 fikk forbønn, og flere av de som ble bedt for opplevde sterke helbredelser.

Initiativtaker Arne Skauge i felleskomiteen er strålende fornøyd med responsen. – Folk jeg aldri hadde trodd skulle sette sine bein på bedehuset, de kommer, og de blir møtt! Arrangørene er høyt oppe etter møtehelga, og håper på nye møter med Pedersen senere i 2007.

En varm strøm

Senior, Nils Asbjørn Storheim fra Sæbøvågen, har de siste 6–8 årene vært avhengig av høreapparat på begge ørene. For kona Målfrid betydde ektefellens nedsatte hørsel at kommunikasjonen var vanskelig. Hun måtte stadig gjenta seg selv, eller være mellommann i samtaler. Ekteparet trodde det var mulig for Nils Asbjørn å få hørselen tilbake ved bønn, derfor møtte de frem på bedehuset.

Slik forklarer 79-åringen hva som skjedde da predikanten stakk fingrene inn i ørene hans og ba: – Jeg kjente varmen strømme inn i ørene. Så fikk jeg hørselen tilbake! Det er et under, det som har skjedd. Jeg hører veldig bra nå!

Nils Asbjørn er glad som ei lerke og forteller freidig om helbredelsen til tidligere arbeidskolleger og andre som etterlyser høreapparatene. Han puttet dem i lomma da han gikk fra møtet. Da han kom hjem, ble de lagt i en eske. Målfrid og Nils Asbjørn er så takknemlige for underet som har skjedd.

Fisken i vannet

Junior, Ida Charlotte Hope fra Austrheim, er blitt bra i ørene etter måneder med ørebetennelse. Problemene satte inn da hun fattet interesse for å trene i den lokale svømmehallen. Etter hver eneste trening ble den lille badenymfen tett i det venstre øret og fikk nedsatt hørsel.

– Det var kjempevondt, det stakk, verket og var ekkelt. Kjentes ut som om jeg hadde en dott i øret hele tida, forteller andreklassingen. Feber, tårer og sutring fulgte med, forteller mamma Solfrid.

Da Ida Charlotte kom til helbredelsesmøtet, hadde hun vært syk en hel uke på grunn av øret. Mens Svein-Magne ba, kjente hun varme i begge ørene, og det føltes som om en propp forsvant.

– Jeg ble frisk i ørene mine, sier hun tilfreds. Mamma Solfrid bekrefter at datteren har vært på svømming opptil flere ganger i uka uten å få ørebetennelse eller feber.

– Det er så fint, dere aner ikke. Nå hører hun helt normalt, forteller den glade mamma. Ida Charlotte har fortalt klassekameratene om det som har skjedd. Hvem det er som har fjernet plagene forklarer hun slik:

– Det er Jesus som har hjulpet meg!

INITIATIVTAKER: Arne Skauge og felleskomiteen er strålende fornøyd med møtehelga i Nordhordland.

LYTTET INTERESSERT: Folk fra mange kommuner og fjordarmer kom til Austrheim for å høre predikanten.

© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15