Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Forsvinningsnummer på bedehuset:
Kreftsvulsten som ble vekk

NY ERFARING: I årevis har det vært umulig for Vivian Vabø å løfte høyre armen. Nå gjør hun ikke annet.
Vivian Vabø gikk inn dørene på Lervåg bedehus den 18. februar i år med en ondartet svulst i armhulen. Noen timer senere var svulsten vekk. At Jesus har hatt en finger med i spillet, hersker det liten tvil om.

Tekst og foto: Marta Lillian Moan

– Da Svein-Magne ba for meg for tredje gang, ble jeg så varm at jeg trodde jeg skulle gå rett gjennom taket og inn i himmelen, sier en overveldet Vivian. En slik dramatisk luftseilas ville vært beklagelig ettersom bedehuset ved Mongstad oljeraffineri er et av landets flotteste gudshus.

Svulsten ble oppdaget for femten år siden etter en badetur. Siden ble den større og verre. Verkingen, smertene, antibiotikakurene og alle pillene gjorde at hun ble trøtt og følte seg elendig.

– Ja, Vivian spiste grådig mye tabletter, forteller mamma Sonja Vabø.

Vivians høyre arm bare hang der uten å gjøre nytte for seg. Hun greide ikke å løfte den, bære noe eller håndhilse. I tillegg fikk hun problemer med det høyre benet når armen slo seg vrang. Hun fikk verking i foten og klarte nesten ikke å gå. Høsten 2006 var kulen på størrelse med en plomme. Hudspesialisten hun gikk til, likte ikke det han så, og fastlegen mente den var ondartet og burde fjernes. I februar skulle hun vært inne til operasjon på Haukeland sykehus, men det varte og det rakk uten at hun hørte noe. Vivian har lite til overs for leger og venteværelser, og syntes det var ok å slippe. Helsa var imidlertid så dårlig at hun ble sykmeldt.

«Rett vest»

Både Vivian og foreldrene hennes hadde store forventninger til helbredelsesmøtet. Den ufrelste faren hennes ville så gjerne at hun skulle søke forbønn. Det var gått fire måneder siden hun fikk diagnosen.

– Jeg har hele tida trodd at Jesus ville hjelpe meg, sier hun. Følte på seg at noe ville skje. Etter forbønnen er svulsten vekk. Hun søker i armhulen, men finner den ikke. Hvor den er blitt av, kunne være interessant å vite. Kanskje gikk den «rett vest». Frøken Vabø forteller at hun har fått en sånn fred og ro inni seg etter møtet, en berøring de luxe. Vivians høyre arm er så god som ny. Nå beveger hun armen i alle himmelretninger. – Det er helt utrolig! Eg e so takknemlig!

Går perfekt

En måned etter møtet på Austrheim forteller hun gledesstrålende at hun fyker rundt både hjemme og på jobben, og mestrer alle de gjøremålene som før var så uoverkommelige. Kollegene skryter av at hun er så dyktig til å arbeide.

– Nå er jeg i full jobb på vaskeriet, kan vri vaskefilla, jeg rydder og ordner. Vivians høyre fot nyter godt av at svulsten er over alle hauger.

– Nå går jeg perfekt, sier hun glad, har ingen problemer. Etter forsvinningsnummeret slipper hun doser av Pinex og antibiotika. Familien er helt i sjokk, det vil si gledessjokk etter det som har hendt. Den ufrelste faren hennes sier rett ut «Gud gjør under».

– Vivian har ikke beklaget seg over smerter, og hun har ikke smakt en tablett siden den søndagen, og hun går helt normalt, sier mamma Sonja. Og legger til:

– Gud er god!


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15