Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
– Trodde ikke Gud brydde seg om plattfot

PLATTFOT: Hilde har erfart at Gud bryr seg om alle ting, også om plattfot. Foto: Privat
Å gå noen hundre meter, ga trønderjenta store smerter i beina. Etter forbønn kan hun gå dagsturer i stjørdalsfjellene!

Tekst: Marta Moan Kristiansen

Hilde Kringen Ølstørn (47) bor på det lille stedet Flornes i Stjørdal kommune i Nord-Trøndelag. Tidlig i barndommen fikk hun problemer med smerter og ubehag i føttene fordi hun var plattfot. Hun var avhengig av støttesåler som hun stadig vokste fra. Å få nye var dyrt og omstendelig. Plagene forverret seg da hun kom i 14 -15 års-alderen. Hun greide ikke å gå særlig lenge, i høyden i 5–7 minutter før hun måtte stoppe grunnet trøtthet i fotbladene og i særdeleshet i vristene. Selv etter en kort spasertur hadde hun vansker med å stå oppreist. Plagene med beina ble en skikkelig bremsekloss for den aktive og livsglade jenta. Problemene toppet seg i 1989; samme året som Svein-Magne Pedersen skulle til Stjørdal for å holde helbredelsesmøter.

Uvesentligheter, eller?

Hilde oppsøkte møtene med Pedersen i Misjonskirka i Stjørdal. Da evangelisten inviterte folk fram for å bli bedt for, ble hun sittende. Plagene hennes syntes jo ikke, det var ingen egentlig sykdom hun led av. Det var andre der som hadde så mye større behov og verre plager. Hilde syntes ikke hun kunne bry verken Gud eller predikanten med uvesentligheter.

– Det er slike tanker vi mennesker får, at det som plager oss ikke er viktig nok. Hilde hadde en diskusjon med seg selv, og til slutt valgte hun å gå fram i køen.

Da Svein-Magne spurte om behovene hennes, fortalte hun om en kul på innsiden av den ene foten! Men det var jo plattfot som var problemet. – Jeg kjente en veldig varme i fotbladene da han ba. Hva denne varmen kunne bety, visste hun ikke.

Viktig nok for Gud!

Etter forbønnen satte hun seg ned og tenkte ikke mer på det som hadde hendt. Vel tilbake til studiene ved NTNU i Trondheim, forsto hun at noe var skjedd.

– Jeg hadde ingen smerter!

Da hun studerte føttene sine, oppdaget hun at det var kommet en bue der!

– Da skjønte jeg at jeg var helbredet, forteller Hilde. – Jeg opplevde at Gud bryr seg. Han skiller ikke mellom vesentlige og mindre vesentlige ting, slik vi selv ofte gjør.

Når problemet var stort nok for Hilde, var det også stort nok for Ham.

Til fjells!

Etter at Hilde var helbredet i beina, kunne hun endelig begynne å leve et mer normalt liv. Hun har stor glede av å gå turer, for eksempel dagsturer til fjellet Skarven i Meråker. Tidligere var dette en helt utenkelig etappe. – Det er rart for meg å tenke tilbake og snakke om dette nå; det som tidligere var helt hypotetisk, er nå en selvfølgelig del av livet. Å leve med plattfot er bare et minne. Men takknemligheten til Gud vil aldri gå i glemmeboka!


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15