Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
15 frelst i Stavanger

FLOTT SAMARBEID: Svein-Magne sammen med styret for Ny Generasjons avdelingen i Stavanger. Den lokale NG avdelingen hadde gjort et godt arbeid i forberedelsene av kampanjen for å nå ut til de 7000 studentene på området.

Tirsdag den 27. mars arrangerte Ny Generasjon i Stavanger i samarbeid med Misjonen Jesus Leger to møter på Universitet i Stavanger. Under mottoet "Helbredelse ved bønn - fleip eller fakta" holdt evangelist Svein-Magne Pedersen foredrag for studentene midt på dagen. I etterkant av foredraget svarte han på studentenes mange spørsmål om helbredelse. På det offentlige helbredelsesmøtet på kvelden talte Svein-Magne om frelse og helbredelse. Om lag 15 ga til kjenne at de ville bli frelst, kom frem og fikk oppfølging. Flere kunne vitne om at de var blitt helbredet under forbønnen for syke utover kvelden.

Senere i vår vil det bli arrangert liknende møter på Universitetet i Tromsø og på Høgskolen i Agder i Kristiansand.

Tekst og foto: Johan Hovda
NYFRELSTE: Svein-Magne hilser på hver enkelt som har tatt et valg for Jesus. De får boken ”Neste stopp himmelen” i gave.

© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15