Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Miraklet i mitt liv

Slitasje og betennelse i et kne

For en tid siden ringte jeg til deg for å få forbønn for mitt vonde kne. Det var det høyre kneet. Da hadde jeg hatt smerter og hevelse i kneet i et års tid. Det var vondt å berøre det. Legen som undersøkte meg trodde det kom av slitasje. Det var vondt hele tiden, natt som dag. På grunn av smertene var det vanskelig å komme meg ut av senga om morgenen. Så ringte jeg til deg og fikk forbønn. To dager senere oppdaget jeg til min store glede at kneet var blitt godt. Da utbrøt jeg for meg selv: «Guri meg, jeg har jo ikke vondt i kneet! Hevelsen var kommet bort. Siden da har jeg vært god.

«Mitt barnebarn ble helbredet for astma»

Mitt barnebarn i Oslo fikk astma. Hun er nå sju måneder gammel. Legene som undersøkte henne fant ut at det var astma. To måneder etter at hun ble syk, ringte jeg til deg og fikk forbønn. Straks begynte hun å bli bedre og bedre. Etter en uke var hun god. Hun trengte ikke lenger pustemaskinen. Den kunne foreldrene levere tilbake.

Fikk forbønn – ble gravid

Vi hadde vært gift i to år og slet med å få barn. Vi hadde snakket om prøverør da jeg kom til å tenke på deg. Jeg ringte til deg og fikk forbønn. To uker senere ble jeg gravid! Nå ringer jeg for å fortelle deg de gode nyhetene.

Fikk forbønn – ble gravid

Min svigersønn hadde dårlig sædkvalitet, og derfor fikk han og min datter barn. De hadde da vært gift i ti år. De hadde prøvd å bli gravid flere ganger gjennom prøverør på to forskjellige sykehus. Men til ingen nytte. For to år siden ringte jeg til deg og fikk forbønn tre ganger. Så skjedde underet. Til deres store glede ble hun gravid etter den tredje forbønnen. Hun ble gravid kort tid etter at du hadde bedt. Barnet er nå fire måneder. Det som ingen trodde ville skje, skjedde. Jeg har fortalt dem at du hadde bedt for dem.

Prolapsen kom bort

Kjæresten min fikk prolaps i ryggen og gikk flere måneder med ryggsmerter. Etter at han hadde vært sykemeldt i tre måneder, fant jeg på å ringe til deg for å få forbønn. Tenk, dagen etter var han god! Han gikk straks til legen og ble friskmeldt. Noen dager senere var han tilbake på jobb. Siden da har han vært frisk. Jeg fortalte den kvinnelige legen at du hadde bedt for ham. «Ja, det går vel an,» sa hun.

Helbredet på «Dokument 2»

I ti år gikk jeg med slitasjesmerter i nakken. Jeg var til lege og fysioterapeut flere ganger og fikk behandlinger. Men jeg ble ikke kvitt nakkelidelsen. I 1998 laget TV2 et program om ditt virke. Det ble sendt på «Dokument 2» dette året. Der ba du for syke og oppfordret seerne til å legge en hånd på fjernsynet og en på det syke sted. Det gjorde jeg og ble straks bedre. Etter noen dager ble jeg helt god. Siden da har jeg ikke hatt plager med nakken.

Urinlekkasje – slapp operasjon

For noen år siden hadde du møter og forbønn for syke på sanitetshuset på Os. Dit kom jeg for å få forbønn for min urinlekkasje. Jeg var da alt satt opp til operasjon på sykehuset på Stord. Da du ba for meg, ble jeg momentant god. Derfor ringte jeg til sykehuset og sa at jeg likevel ikke trengte å bli operert. Jeg fikk brev fra sykehuset og fikk spørsmål om hvorfor jeg ikke ville ta denne operasjonen. Da ringte jeg igjen tilbake til sykehuset og fortalte en gynekolog at jeg var blitt helbredet ved forbønn. «Det er slikt som skjer,» svarte gynekologen.

Fikk god hørsel

Jeg fikk etter hvert dårlig hørsel på det høyre øret. Når min mann så på fjernsynet, måtte jeg skru det enda høyere opp, ellers kunne jeg ikke høre det som ble sagt. Legen min sa at jeg burde få meg høreapparat. For et halvt år siden ringte jeg til deg for å få forbønn for min dårlige hørsel. Etter noen dager fikk jeg god hørsel. Siden da har jeg hørt godt. Senere var jeg til undersøkelse hos min lege. Da så han litt forundret på meg og sa: «Dette forstår jeg ikke – på skjermen står det at du har dårlig hørsel på det høyre øret, men du hører jo godt, for vi sitter jo her og prater sammen helt normalt.» Da svarte jeg: «Du skjønner, jeg ringte og fikk forbønn hos en som ber for syke. Gud har helbredet meg.» Legen sa ikke noe til det.

Frelst og helbredet på Telekirken

Jeg pleier ofte å ringe til Tele-kirken på onsdag-kveldene. (Åpen hver onsdag kl. 19.55 og 20.55. Tlf. 820–43230) For noen måneder siden tok jeg imot frelsen da du ba for alle som ville bli frelst. Noen uker senere ringte jeg igjen til Telekirken. Da ønsket jeg å få forbønn for min vonde korsrygg. Mens du ba, la jeg en hånd over korsryggen. Da kjente jeg at smerten seg ut av ryggen. Siden da har jeg vært frisk.

Psoriasisplager

Min datter plagdes i flere år med psoriasis i hodebunnen og på neglene. Dette har hun hatt i flere år. Hun brukte salver, men de hjalp ingen ting. Så ringte jeg til deg og fikk forbønn for henne. Helbredelsen kom sakte. Etter noen uker var hun kvitt psoriasisen. Det er nå ett år siden hun ble frisk. Siden da har hun vært god.

Kvitt høydeskrekk

Hele livet har jeg hatt høydeskrekk. Jeg hadde store problemer med å gå over bruer og i fjellet. Jeg måtte holde meg i mannen når jeg gikk i fjellet og kunne aldri gå alene på slike steder. Når jeg skulle gå nedover en fjellside, krøp jeg. For et halvt år siden ringte jeg til deg og fikk forbønn for høydeskrekken min. Etter at du ba for meg, forsvant høydeskrekken. Nå kan jeg gå over bruer og i fjellet alene.


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15