Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Verter for Svein-Magnes forbønnstjeneste:
Gripende og fantastisk

GJESTFRIHET: Mildrid og Fredrik Unosen lot Svein-Magne Pedersen få bruke hjemmet deres som base for tjenesten sin. Det fikk mange mennesker glede av.
Mildrid og Fredrik Unosen er bosatt på Sundby i Saltdal kommune. De stilte hjemmet sitt til disposisjon for Pedersens forbønnstjeneste i 1988. Det var da han flyttet tilbake til Norge fra Canada.

Tekst og foto: Marta Lillian Moan

Paret hadde ikke bare husrom, de hadde også hjerterom. Derfor var det en glede for dem at hjemmet ble brukt som hovedkvarter for arbeidet hans nordpå. Svein-Magne ble boende noen uker i slengen, flere ganger i året. Dette stod på i omtrent 14 år.

Mildrid forteller at forbønnen ble annonsert i flere lokalaviser, og dermed begynte telefonen å kime. Ekteparet ble nedringt av folk som ville ha «time» hos Svein-Magne. I løpet av en dag kunne opptil 40 personer være innom. Det kunne bli midnatt før de siste takket for seg. Vertskapet besvarte telefoner, og disket opp med kaffe og kjeks for å korte ventetida.

Åtte tusen «pasienter»

Folk kom reisende med taxi, tog og privatbil, noen helt fra Finnmark. En lege i distriktet spøkte med at folk burde dra til Sundby for å bli friske. Om ikke Saltdalen er verdens navle, så ble den etter hvert en oase for syke. Pedersen mener at rundt åtte tusen personer kan ha vært innom dørene hos Unosens.

Det hendte at folk kom på døra bare for å få se bønnerommet og kjenne på atmosfæren, forteller Fredrik.

– Det var fantastisk å ha Svein-Magne i huset. Han hadde med seg en slik fred!

Ekteparet Unosen tar nesten til tårene når de deler opplevelser fra disse årene. Mange hyggelige folk var innom, og flere av disse ble frelst og fikk sitt første møte med Gud nettopp i hjemmet deres.

Mildrid husker en dame som hadde isjias. Hun var så skral at hun knapt greide å gå. Etter forbønn kom hun gledesstrålende ut fra bønnerommet, og løp trappene mellom første og annen etasje.

Inntrykk gjorde det også å møte mannen som verken kunne gå for egen maskin eller sitte på vanlig måte. Da han forlot huset til Unosens, gikk han med krykkene over hodet. Det var latter og tårer hånd i hånd, og ikke få ventende drosjesjåfører som hadde hakeslepp på hjemturen.

Tarmkreft

Fredrik (80) forteller med tårer i øynene om hvordan han selv ble helbredet. Sykehuset i Bodø konstaterte tarmkreft, dette var få dager før påske i 2002. Imidlertid var det fullt på sykehuset de nærmeste dagene, så Unosen ble sendt hjem. Han ringte øyeblikkelig til Svein-Magne og fortalte hva som var skjedd. Det ble mange telefonsamtaler mellom Nordland og Vest-Agder den kvelden. Da det var tid for å si «god natt», sa Svein-Magne: Du skal bli god!

Allerede neste dag kjente Fredrik seg bedre, og slik skulle det fortsette. Rett etter påske ble han innkalt til ny undersøkelse. Denne gangen var kreften sporløst borte. Alle undersøkelser i ettertid bekrefter det samme.

Mildrid forteller at naboene stadig spør etter Svein-Magne. Lurer på om ikke han snart kommer tilbake for å be for syke. Det var litt stas med det som foregikk i nabolaget. Ekteparet med den store gjestfriheten er for øvrig ikke pinsevenner slik noen kan tro, de er vaskeekte statskirkefolk.


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15