Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Mistet sønnen i flodbølgekatastrofen:
– Fantastisk hjelp å få

MISTET SØNNEN: Birgit Abrahamsen mistet sønnen Lennart i tsunamien.
Da flodbølgen tordnet inn over Phi-Phi øyene i Thailand i desember 2004, ble Birgit Abrahamsens sønn, svigerdatter og sønnesønn tatt av vannmassene. Men Gud hjalp henne i sorgen. Dessuten ble hun helbredet for øresus.

Tekst og foto: Marta Lillian Moan

Birgit og ektefellen hjemme i Fredrikstad opplevde søvnløse dager og netter mens de ventet på nyheter fra Thailand. Barnebarnet og svigerdatteren ble funnet i live, men sønnen Lennart var sporløst forsvunnet. Håpet ble mindre og mindre ettersom dagene gikk.

Lennart og Birgit var svært knyttet til hverandre. Han ringte henne fra Thailand få dager før tragedien og sa: Du skulle vært her.

På nyttårsaften fikk de den grufulle beskjeden. Slektninger av familien hadde funnet Lennart (43) omkommet. Smerten og sorgen ble for tung å bære. – Jeg ringte til Svein-Magne Pedersen samme kveld. Jeg husker ikke ordene han brukte, men de ga meg en fantastisk trøst. Hun kjente at sorgen som hadde overmannet henne, var til å bære. Birgit retter en stor takk også til Solveig Pedersen som har vært en betydelig støtte. Det har blitt mange og lange telefonsamtaler mellom Fredrikstad og Vennesla etter tragedien som rammet så voldsomt noen få familier i Halden/Fredrikstad-området.

Øresus

Birgit og Svein-Magne har vokst opp i Narvik-traktene, og visste om hverandre fra ungdommen av. De har vært i telefonkontakt mange ganger i årenes løp.

Fra 1980 fikk Birgit problemer med øresus i det venstre øret grunnet store fysiske belastninger. Det suste hele tida, dag og natt. – Det hendte at jeg stanget hodet i veggen av fortvilelse, så ille var det. Birgit har jobbet på sykehus i 30 år, og det har vært deilig å være et sted hvor det var lyd.

– Jeg opplevde det som en befrielse å gå på jobb fordi det var uutholdelig å være i et stille og rolig hus når det bråkte i øregangen. – Du kommer nok aldri til å bli bra av øresus, sa legen.

– Det var forferdelig å få en slik beskjed, understreker Birgit. Vi er tusener som lider, legger hun til. Etter en natt med ekstrem støy i øregangen, ringte hun Misjonen Jesus Leger. Svein-Magne Pedersen ba for henne, og plutselig forsvant øresusen. Jeg ble helt bra, utbryter hun entusiastisk.

Det var en enorm befrielse å bli kvitt plagene som hadde vart mellom 15 og 20 år. At bønn kan utrette store ting, det har hun erfart.

– Jeg tror så ille på det der, sier hun på sjarmerende østfolddialekt.


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15