Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Ranveig (92) hadde trigeminusnevralgi i 10 år:
Forbønn jaget smertene på dør

FIKK HJELP: Ranveig Thomassen ringte forbønnstelefonen 820 750 70 hos Misjonen Jesus Leger, og fikk øyeblikkelig hjelp.
Ranveig Thomassen (92), opprinnelig fra Øksfjord, men bosatt i Halden, fikk trigeminusnevralgi for drøyt ti år siden.

Tekst og foto: Marta Lillian Moan

Lidelsen med det merkelige navnet rammer deler av ansiktet, og gir de sterkeste og mest intense smertene et menneske kan oppleve. Det er spesielt eldre kvinner som rammes.

Ranveig led under de kraftige smertene. De kom som lyn fra klar himmel hele døgnet, og kunne vare i noen minutter hver gang. For å dempe og forebygge, tok hun smertestillende tabletter, Orfiril, fem om dagen. Thomassen ble veldig sløv av tablettene. Når smertene oppstod, ble det vondt og vanskelig å spise og tygge. Hun ble også innlagt på Fredrikstad sykehus på grunn av plagene. Legen snakket om operasjon, men konklusjonen ble at hun var for gammel.

Fryktelig lidelse

Datteren, Vesla Broager, forteller at mora av og til var så dårlig at familien ikke torde å la henne være alene hjemme. De fant det nødvendig å overnattet hos henne. – Det var fryktelig å se hvordan hun led, forklarer Vesla. Flere familiemedlemmer har i årenes løp kontaktet Svein- Magne Pedersen for å få hjelp for ulike behov, og hjelp har de fått. Det ble derfor til at Vesla ringte Misjonen Jesus Leger i håp om lindring for sin plagede mor; dette skjedde den 1. mars 2006.

Svein-Magne var imidlertid ikke tilgjengelig. Ranveig ble litt skuffet, hun hadde håpet at han skulle være der, be og snakke med henne. Likevel satte hun sin lit til at kontorpersonalet formidlet bønnebehovet, og at det skulle bli hjelp å få. – Vi tror jo på han, sier hun, fast i blikket.

Over alle hauger

Ranveig ble bedre nesten med en gang de hadde lagt på røret, og det fortalte hun til datteren. Vesla har absolutt tillit til at Gud hører bønn, men tvilte på at det kunne skje så kjapt. Derfor stilte hun seg avventende. Neste dag var imidlertid Thomassen helt bra, og siden har trigeminusnevralgien vært over alle hauger. Hele familien er overrasket og glad og takker Gud for hjelpa.

– Det er Guds kraft som fikk smertene på dør, understreker Ranveig Thomassen. Han tok dem bort, sier hun, og blikket går oppover. Når hun forteller dette til Legedoms lesere, er det for å takke Svein-Magne for hjelpa han gir til andre.


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15