Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Brakk nakken i MC-ulykke:
–Nu är jag jättebra!

LYKKEN SNUR: Kjell Nyströmer ble endelig kvitt nakkesmerter og stivhet som har vært en plage i 15 år.

Tekst og foto: Marta Lillian Moan

Kjell Nyströmer fra Forsaga i Varmland har vært litt av en ulykkesfugl, så motorsykkel-ulykken hvor han knekte nakken, er bare en av årsakene til en ødelagt helse.

Svensken forteller at han har hatt smerter og stivhet i nakken hver eneste dag de siste femten årene etter krasjet i Karlstad. Det blir 5460 dager hvor Kjell har vært ut og inn av sykehus, blitt operert, fått alle mulige typer behandlinger og piller uten å bli bra. Etter helbredelsesmøtet i Sunne Missionskyrka sier han rett ut:

– Jag er jättebra! Det er väldigt skönt att slippa smärtan! Toppen!

Nå kan han vri hodet uten å få vondt i nakken, og han er blitt mer bevegelig i kroppen. Kompis Jimmy Bergström som inviterte på møte, forteller følgende om kameraten sin:

– Kjell har vært veldig stiv i ganglaget og har hatt begrenset bevegelighet. Da han ble med på møte, var han skeptisk til forbønn fra Svein-Magne Pedersen. Da han likevel valgte å bli bedt for, syntes det øyeblikkelig at noe skjedde, for beina skalv og svetten rant.

– Svein-Magne sine hender var like varme som kokeplater, supplerer Kjell. Han er overveldet og imponert etter det som hendte.

Nystrom er ikke i tvil om hvem som står bak den store helsemessige bedringen:

– Jeg tror at Gud har noe med dette å gjøre, for det er ingen lege i verden som kunne klare det!


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15