Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Reidun på Mirakellørdag i Narvik:
– Endelig kan jeg snu på hodet

NAKKEHELBREDELSE: Etter nærmere 20 år med smerter i nakken, kan Reidun Heitmann endelig snu på hodet. Hun ble momentant helbredet da Svein-Magne ba for henne under Mirakellørdagen i Narvik.
Reidun Heitmann (57) fra Skaland i Senja dro til Narvik for å delta på Mirakellørdag på Quality Hotell den 21. oktober. Hun hadde lenge hatt smerter i skuldrene og nakken. Legen kalte det fibromyalgi. Reidun var spent på hva Gud ville gjøre.

Tekst og foto: Johan Hovda

På slutten av 80-tallet fikk Reidun smerter i den høyre armen. Smertene spredde seg til skuldrene og nakken. Med årene ble det bare verre og verre.

Mange år med smerter

Fra slutten av 90-tallet og til nå har smertene bare økt i styrke. Dette har plaget henne i dagliglivet. I årenes løp har Reidun vært på mange besøk på legekontoret i kommunen.

– Legene har ikke gitt meg noen diagnose på hva som feiler meg, men jeg har fått skrevet ut smertestillende tabletter. Disse har jeg brukt når smertene har vært som verst. For halv-annet år siden fortalte en lege meg at jeg muligens hadde fibromyalgi. Det kan nok stemme, sier Reidun.

Bivirkninger

– Hvis jeg satt lenge i ên posisjon, for eksempel når jeg så på tv, ble jeg helt stiv i nakken. Hvis jeg da snudde meg fort, kjente jeg at smertene stakk som nåler i nakken. Det samme skjedde hvis jeg snudde fort på hodet. Når jeg ble anspent, gjorde det vondt, og jeg ble stiv i nakken, sier hun.

Reidun bruker tempurpute. Det er en spesialpute for nakke og hode, som gjør det mer behagelig å sove om natten.

De to siste årene har hun gått til psykosomatisk fysioterapi. Men heller ikke det har hjulpet henne.

Håp

Reidun og mannen Hermod hadde lenge gledet seg til Mirakellørdagen i Narvik.

– Det var flott å høre på undervisningen på seminaret, og det gav en trygghet og tro på at Gud ville oss det beste. Etter selve seminaret ble de syke betjent. I en og halv time beskrev Svein-Magne detaljert og konkret sykdommer Gud minnet han om, og ba for de som gav seg til kjenne. Senere ba han for folk etter kølappsystemet. Reidun ventet tålmodig på sin tur. Hun gledet seg over å se og høre alle de andre som ble helbredet.

Momentant helbredet

– Da Svein-Magne la hendene på nakken min og begynte å be, kjente jeg en sterk og god varme i nakken. Jeg ble veldig varm og jeg kjente at noe løsnet i nakkeregionen. Noe forandret seg i nakken. Det var en fantastisk følelse, sier Reidun glad.

Etter forbønnen ville Svein-Magne finne ut hva som var skjedd. Han ba meg snu hodet helt mot høyre, noe som før var umulig for meg. Men nå greide jeg det for første gang på flere år. Alle smertene var kommet bort. Det var helt utrolig! Jeg ble intervjuet av Svein-Magne om det som hadde skjedd og folk i salen gledet seg sammen med meg. På den 20 mil lange kjøreturen hjem gledet hun og mannen seg over det som hadde skjedd.

– Å, nå har smertene endelig blitt borte! Jeg er så takknemlig for det som har skjedd, sier Reidun. Senjadamen forteller på telefon en uke senere at hun fortsatt er god.

Jesus, helbrederen fra Nasaret har helbredet henne.


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15