Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Helbredet på Camp Meeting

NORMAL HØRSEL: Else-Marie Solseth Thorberg (67) fikk normal hørsel på begge ørene da Svein-Magne Pedersen bad for henne under Camp Meeting.
Flere ble helbredet og mange fikk en berøring av Guds kraft i møtene til Svein-Magne Pedersen under Camp Meeting. Nærmere 20 gav til kjenne at de ville bli frelst i de to møtene som varte i til sammen 14 timer. Stevnet blir arrangert en uke hver sommer av menigheten Oslo Kristne Senter.

Tekst og foto: Lisbeth Hoskuldsen

Else-Marie Solseth Thorberg fra Oslo hadde nedsatt hørsel på begge ørene, da hun kom frem til forbønn under Svein-Magnes møte på Camp Meeting. Hun bad først om forbønn for det høyre øret der hørselen var nedsatt med 25 prosent. På det venstre øret var hørselstapet målt til 13 prosent.

- Nå hører jeg bedre på det høyre øret enn på det venstre, kommenterte Else-Marie, mens Svein-Magne bad.

- Skal vi ta en touch på det venstre øret også, spurte helbredelsespredikanten.

- Ja, Jesus, sukket Else-Marie. Straks etter erklærte hun: - Nå er ørene åpne.

- Jeg hører fortsatt godt på begge ørene, sier Else-Marie på telefonen vel to måneder senere. - Jeg har hatt nedsatt hørsel de tre-fire siste årene som en følge av flere alvorlige mellomørebetennelser. Hørselstapet har ført til at jeg har måttet ha ekstra høy lyd på tv-en, og jeg har alltid holdt telefonrøret inntil det venstre øret.

Hører normalt

29. august var Else-Marie til ny kontroll av hørselen.

- Legen kunne fortelle at væsken bak trommehinnen på det høyre øret er borte, og trykket bak trommehinnen er helt normalt, forteller hun. - Legen var helt forundret, fordi en slik tilstand normalt pleier å bli verre over tid. Han målte ikke hvor godt jeg hører nå, men jeg føler at hørselen er normal, sier hun og tar telefonrøret over på det høyre øret. - Jeg hører deg akkurat like godt nå.

Hælsporen ble knust

Else-Marie fikk også forbønn for hælspore under venstre fot, og høyt blodtrykk.

- Den påfølgende natten og dagen etter at jeg fikk forbønn, kjente jeg at det ble knust noe inni den venstre foten, sier hun. - Jeg ble fullstendig helbredet for hælsporen. Blodtrykket har jeg ikke målt, men jeg kan kjenne at det er helt normalt. Jeg var veldig tungpusten før, men nå føler jeg meg veldig frisk både mentalt og fysisk. Jeg har svømt opptil 1000 meter om dagen i sommer og i tillegg syklet mye.

Men Else-Marie understreker at den åndelige gevinsten er den største.

- For omkring 30 år siden profeterte en venninne over meg og sa at Gud skulle godtgjøre alle de vonde årene, sier Else-Marie som har vært igjennom mange tunge ting i livet. - For ikke lang tid tilbake fikk jeg Joel 2:25-26 «Jeg godtgjør dere de årene da vrimleren åt opp alt …» Da forsto jeg at denne tiden er nå. Jeg føler at jeg har fått et helt nytt liv fylt av glede og optimisme. Hele min livssituasjon er forandret.

Omkring 2000 mennesker var samlet til åpningsmøte med Svein-Magne Pedersen under Camp Meeting 2002. Omkring 500 mennesker kom frem til forbønn søndag kveld og mandag ettermiddag. Flere kjente konkret Guds kraft og ble helbredet momentant. Av sykdommer og plager som forsvant var leddgikt, senebetennelse, astma, øresus, migrene, lumbago og forskjellige leddplager. Nærmere 20 personer rakte også opp hånda da Svein-Magne inviterte til frelse under søndagens møte. De fleste av disse kom fram og alle ble tatt godt hånd om av menigheten Oslo Kristne Senter.

FORBØNN: Omkring 500 mennesker kom fram til forbønn under Svein-Magne Pedersens møter under Camp Meeting. Her ber han for syke under åpningsmøtet den 30. juni i sommer.

© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15