Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Sykepleier Trygve i Bodø:
Brakk armen på fredag– rodde båt på søndag

STERKE ARMER: Trygve Nielssen tester helbredelsen i vennskapelig brytekamp med Svein-Magne. Hvem som «vant» forblir en hemmelighet.
To ganger brakk han den venstre armen. Etter forbønn fra evangelist Svein-Magne Pedersen ble armen så sterk at han dro rett på fiske!

Tekst og foto: Marta Lillian Moan

Som bestefedre flest er Trygve Nielssen (75) villig til å gjøre det meste for barnebarna sine. Selv om det skulle koste dyrt. En dag tok han på seg oppgaven å lufte hunden til barnebarnet. Dette var en japansk spisshund, en tispe ved navn Snøhvit. Som det pleier nordpå vinters tid (og av og til også på våren og høsten…) var det isete på bakken. Trygve falt så lang han var, og kjente en forferdelig smerte i den venstre armen.

Etter noen dager søkte han legehjelp. Han ble øyeblikkelig henvist til sykehuset i Bodø. Der konstaterte de brudd i håndleddet.

– De skulle sette nagler i armen og klikke den sammen, forteller han. I påvente av dette ble han værende på sykehuset i flere dager uten at noe skjedde. Etter tålmodig venting kom gipsen på plass. Etter tre uker ble den fjernet, og det skjedde på en mandag. Så kom fredagen, og Nilsen skulle til postkassen for å hente Nordlandsposten. I det han gikk over treplattingen langs husveggen, skled han og falt, og dermed var armen brukket for andre gang.

Planla fisketur

Denne gangen orket ikke Trygve tanken på å gå hele runden med lege, røntgen, venting og ny gips. Det han allerede visste, var at helbredelsespredikant Svein-Magne Pedersen var ventet til Bodø den påfølgende søndagen. Kona Liv hadde allerede fått timeavtale med predikanten, og Trygve ble med «på lasset» for å få en dose med forbønn.

– Jeg hadde mer tro på Svein-Magne enn den hjelpen jeg kunne få i helsevesenet, sier han som selv er sykepleier. Å søke legehjelp var uaktuelt.

– Mens Pedersen ba, forsvant smertene momentant, forteller 75-åringen. Men det var ingen overraskelse. Tvert imot. Trygve var på forhånd overbevist om at han ville bli helbredet. Derfor hadde han avtalt fisketur med broren sin som bodde lenger nordpå!

Etter håndspåleggelsen satte han seg derfor i bilen og kjørte de 21 milene til Steigen. Her har han et gårdsbruk og en båt. Broren Norvald stod klar og ventet, og sammen satte de båten på vannet. Norvald satte line, og Trygve rodde. Selv synes sykepleieren at forklaringen er såre enkel:

– Har man bare barnetroen i orden, så går alt godt, sier han overbevist.

Uføretrygdet

Trygve har en lang karriere bak seg som psykiatrisk sykepleier ved Nordland Psykiatriske sykehus i Bodø. Etter 35 år i yrket, derav mange hundre mil gående på steingolv, var brusken i knærne utslitt. Problemene startet for alvor i 1990 mens han var avdelingsleder. Røntgenbildene viste slitasje, og den slags var det ikke bot for. Han ble derfor uføretrygdet ett år senere, og fikk beskjed om å ikke gå på asfalt. Hvis ikke han tok problemene seriøst, ville han havne i rullestol.

Nye knær

Svein-Magne Pedersen skulle holde møter på Folkets Hus i Bodø. Dette var i 2002. Liv, ansatt som hjelpepleier på det psykiatriske sykehuset, hadde prolaps i ryggen, og søkte forbønn.

– Hun ble bedt for en drøy time over midnatt, minnes Trygve som befant seg i møtelokalet hele tida. Han søkte ikke forbønn, var mest med som sjåfør. Men under fellesbønnen hvor Pedersen ba for alle som var tilstede, må det ha skjedd noe. Nilsen var nemlig smertefri i knærne etterpå. Å gå i unnabakker var ikke noe problem. Dette fikk han stadig testet ut i bakken nedenfor huset deres. Mannen la sammen to og to. Konklusjonen hans var at fellesbønnen hadde æren for de «nye» knærne hans. Siden har han ikke hatt smerter eller problemer med knærne.

Da det ble tatt ny CT-røntgen av ryggen til Liv i etterkant av møtet, viste det seg at prolapsen var forsvunnet. Legen hennes sa rett ut at «det er mer mellom himmel og jord enn vi er klar over». Liv har vært helt fin i ryggen siden.


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15