Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Emil (93) i Bodø:
Var blind, fikk synet igjen

GODE «BUSSER»: Emil Eide og Svein-Magne Pedersen tester ut 92-åringens arm og skulder.
– Jeg er født i 1912. Slik begynner Emil Eide når han skal fortelle om alle de gangene han har fått hjelp fra Svein-Magne Pedersen og forbønnstjenesten hos Misjonen Jesus Leger.

Tekst og foto: Marta Lillian Moan

– Det har alltid vært noe som feilte meg, men takket være evangelisten, så er jeg oppegående i dag, sier han takknemlig. De to er «gode busser», og kan ikke dy seg for å «trekke krok» når de treffes på Folkets Hus.

Folk i salen morer seg kongelig over opptrinnet. Deretter får senior forbønn for knærne sine. Grunnet slitasjegikt har han lenge hatt smerter, har følt seg veik. Det er vanskelig å gå i trapper, og dem er det flere av i huset hans. Da Pedersen ba, smalt det i kneet, deretter ble det så varmt. Emil løper fram og tilbake i salen og demonstrerer hvor kjapp han er blitt i beina.

– Det er år og dag siden jeg har løpt, sier han og humrer, ja, i alle fall et par år, legger han til. To uker etter møtet bekrefter han at nå går han trapper som aldri før.

Var blind

Nylig var han hos legen for å fornye sertifikatet sitt. Utfordringen var at han hadde forkalkning bak øyet, noe som førte til at han ble blind på det høyre øyet for ett år siden. Løsningen ble å skrive til Misjonen Jesus Leger og klage sin nød. Deretter begynte synet hans å bedre seg, ja, det lysnet dag for dag, selv om det gikk sakte.

– Jeg er jo ingen 20-åring lenger, sier han forklarende. Nå er synet så bra at det ikke bød på problemer å få fornyet «lappen». Han har akkurat vært ute i butikken og kjøpt seg aviser, deriblant VG. Leselysten er på topp.

– Det eneste legen ikke var helt fornøyd med, var blodprosenten, forteller Emil. Derfor har han nok en gang skrevet til Pedersen og bedt om assistanse.

Tre helbredelser

Lenge har han hatt vondt i den høyre skulderen grunnet slitasjegikt. Eide tok kontakt med Svein-Magne, fikk tilsendt en bønneduk, og dermed ble skulderen helt bra.

– Nå kan jeg ligge på den høyre siden, forteller han glad.

Under en ferie ved Bodensjøen, fikk han matforgiftning. Da han kom hjem til Norge, søkte han legehjelp, men fikk beskjed om at det ikke var mye de kunne gjøre for å hjelpe han. Da Svein-Magne noe senere kom til Bodø for å holde møte, fikk Emil forbønn for problemet.

– Jeg ble helt god etter forbønnen; Pedersen ba om at tarmene skulle renses, forteller han entusiastisk. Enda lenger tilbake i tid skulle han opereres for en kul i magen. Dette skulle skje ved sykehuset i Bodø. Emil skrev da et brev til Vennesla og nevnte problemene sine. Da han ble innlagt på sykehuset for operasjon, viste det seg at kulen var vekk.


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15