Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Jeremia 30:17:
«Jeg vil gi deg helsen tilbake»

BØNNESVAR: Britt og John Tømmerbakk har hatt god hjelp av Misjonen Jesus Leger.
Under Svein-Magne Pedersens seminar i Folkets Hus, Bodø, den 2. september, ble seksten personer frelst. Mange av deltakerne fortalte begeistret om ulike helbredelser i fortid og nåtid.

Tekst og foto: Marta Lillian Moan

En kvinne i 30-åra kom for å bli bedt for i forbindelse med at hun har hatt Bechterews de siste 12 årene. Hun var svært plaget av stivhet og smerter i ryggen og nakken. Knærne hovnet også opp, og hun hadde vann i dem.

Da Svein-Magne ba, kjente hun en veldig varme i kroppen. I skrivende stund forteller hun at hun er blitt helt bra i nakken og ryggen. Tidligere måtte hun gå jevnlig til behandling i et par måneder for å være så pigg som hun er nå. Hun er også spart for hodepinen som fulgte med nakke – og ryggplagene.

– Jeg er kjempefornøyd, dette er kjempedeilig. Som en ny verden, sier hun begeistret.

Tidlig i møtet fikk evangelisten for seg at noen hadde tannkjøttbetennelse på venstre side i kjeven. Han beskrev i detalj tanna og det betente området. En tiåring ga seg til kjenne. To uker etter kan han og mora fortelle at gutten ble helt bra den kvelden. Det som var rødt og hovent så friskt og fint ut etter noen timer.

Dødssyk student

Misjonærparet Britt og John Tømmerbakk har siden 1979 arbeidet i Ecuador, primært for Santalmisjonen/Normisjonen. Nå er de hjemme i Norge noen måneder, og gledet seg over seminaret med Svein-Magne som de har kjent i flere år. – Det er en ting å høre om slike møter, noe helt annet å selv være tilstede, uttrykte John som bemerket at atmosfæren var trygg og god.

– For seks år siden opplevde han og Britt et stort bønnesvar mens de var ute på misjonsfeltet. Datteren deres studerte kunst sammen med en ung ecuadorianer som fikk blodkreft. Innbyggerne i landsbyen hans samlet inn penger slik at han fikk den behandlingen han behøvde. Men like fullt gikk det bare en vei. Da de norske misjonærene fikk høre at han lå for døden, kjørte Britt til en nabolandsby der telefonforbindelsen til Norge var mer akseptabel. Hun ringte til Svein-Magne og sammen ba de for den dødssyke studenten. To uker senere var studenten helt frisk, til alles forundring. Han lever i dag i beste velgående.

– Et «ferskere» bønnesvar er at Britt nylig er kvitt tannkjøttbetennelse etter forbønn fra evangelisten.

Fra piller til fiskeri

Anton Kalås, opprinnelig fra Selsøyvik i Rødøy kommune på Helgelandskysten, deltok også på seminaret med Pedersen. Han sier han har fått mye hjelp fra Svein-Magne, og nevner at han hadde angina pectoris i en årrekke. Til daglig spiste han mye piller, det gikk hovedsakelig i nitroglyserol. Flere ganger var han så skrøpelig at han lå for døden.

I 1991 ble han hjerteoperert på sykehuset i Tromsø. Problemene kom imidlertid tilbake, og han følte seg like skral som før. Kona hans foreslo at han skulle ta telefonisk kontakt med Svein-Magne. Som tenkt så gjort. Pedersen ba Anton om å legge hånda over hjertet, og så ba de sammen.

– Jeg kjente at noe ble forandret i kroppen. Etter hvert følte han seg frisk og rask og sluttet med tabletter. Den tidligere sjømannen ville nå tilbake i jobb. Derfor kjøpte han båten «Dønning» og dro ut på sildefiske langs kysten. Om vinteren var han i Lofoten, og om sommeren på Røstbanken.

– Vi fisket godt, minnes han, og tenker på de fem-seks årene han og sønnene var på sjøen. Så en dag ba kona Gerd så pent om at han skulle gjøre landkrabbe av seg, og slik ble det.

Konfirmant

– Jeg føler meg fremdeles som en ungdom, sier Anton entusiastisk. Sykehuset i Bodø er helt enig. Han blir innkalt til kontroller, og de sier rett ut at helsa hans er som hos en konfirmant. Han ler når han forteller dette.

– Jeg ville ikke bytte hjerte med noen, og hjertet mitt er det Svein-Magne som har ordnet, sier han. Samtidig forteller han at han er en kristen og ber til Gud flere ganger hver dag, så han vet hvem som står bak helbredelsen.

Operasjon

Elin fra Narvik stod foran en større operasjon i mageregionen etter at hun hadde vært dårlig en periode. Prøvesvar viste noe forhøyede verdier, og ultralydundersøkelser tydet på at noe var alvorlig galt.

Moren hennes kontaktet Svein-Magne Pedersen og ba om forbønn. Straks fikk de tilsendt brev med en bønneduk innlagt. Dette var i februar 2003. – I det jeg rev opp konvolutten min, for et blått, neonfarget lys som en strek langs kanten av konvolutten, forteller Elin. Også moren hennes var vitne til det merkverdige som skjedde.

– Jeg fikk en ro inni meg, forteller Elin. Hun tenkte at det blå lyset hadde noe med operasjonen å gjøre, og at det kom til å gå bra.

Inspirasjon og trøst

– Tida fram mot operasjonen gikk fint, selv om jeg var urolig for resultatet. Blodprøvene som ble tatt dagen før operasjonen, viste at verdiene var gått ned til nesten normale verdier. Inngrepet ble utført uten komplikasjoner, og tilbakemeldingene fra sykehuset i etterkant, viste at alt var helt normalt.

– Elin, som selv jobber i helsesektoren, har ingen forklaring på det underlige som skjedde, heller ikke Svein-Magne har opplevd noe liknende. Det vesentlige er at opplevelsen var en inspirasjon og en trøst for henne i en utfordrende periode av livet.

NY UNGDOM: Anton Kalås fikk et friskere hjerte etter telefonsamtalen med evangelist Pedersen.

© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15