Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Flere helbredet på Hedmarktoppen

HELBREDET I HOFTA: John Thue (69) fra Åheim ble helbredet i den venstre hofta under fellesbønnen.
Flere ble helbredet da Svein-Magne Pedersen besøkte Hedmarktoppen og Pinsevennenes sommerstevne 11. juli. John Thue fra Åheim vitnet frimodig om helbredelsen av hofta som skjedde under fellesbønnen.

Tekst og foto: Lisbeth Hoskuldsen

Da jeg gikk fram for å få forbønn, var smertene i den venstre hofta borte, sier John Thue (69) fra Åheim sørvest for Måløy. - Jeg hadde hatt mye verking i den venstre hofta i et halvt år. Det var spesielt ille etter at jeg hadde ligget i senga eller sittet stille lenge. Da jeg skulle gå fram til forbønn, kjente jeg at smerten var borte. Det skjedde noe under fellesbønnen, sier han forundret.

1300 var tilstede i Svein-Magne Pedersens møte på Hedmarktoppen. Nærmere 20 tok imot frelse og mer enn 200 kom fram for å få forbønn i møtet, som varte til halv fem på morgenen. Alma Sporsheim (83) fra Larvik fikk forbønn for angina som hun hadde hatt fra hun var 65 år.

Helbredet for angina

- Jeg leste i Legedom om en som var blitt helbredet for angina og tenkte med meg selv at det skulle jeg gjerne også likt å oppleve. Og jammen ble det slik, sier den fornøyde damen som nettopp har kommet hjem fra ferie og ikke har oppsøkt noen lege ennå.

- Men jeg kjenner jo at jeg er fri for angina, sier hun.

- Jeg sa det til datteren min et par dager etterpå. Jeg kunne gå opp de bratte bakkene til Hedmarktoppen uten problemer. Før jeg fikk forbønn orket jeg ikke å gå opp der i det hele tatt. Jeg har også hatt problemer med å komme opp kjellertrappa hjemme, men også det går helt fint nå. - Da jeg hadde angina, kjentes det som om det satt en elefant på brystet. Mange ganger etter at jeg hadde lagt meg om kvelden måtte jeg stå opp igjen fordi det kjentes som om blodårene tettet seg helt igjen. Nå er jeg helt kvitt disse problemene, forteller hun mer enn en måned etter møtet på Hedmarktoppen. Alma tar fortsatt medisin for angina, men satser på å kunne kutte det ut når hun har vært hos legen neste gang. - Jeg tar den medisinen legen har anbefalt inntil jeg har fått en ny sjekk, sier hun.


NYFRELSTE: Svein-Magne Pedersen hilser på flere av dem som tok imot frelse 11. juli under sommerstevnet på Hedmarktoppen.

Kvitt nervetablettene

Grete Oksvold fra Flisa sluttet straks å ta vanedannende nervetabletter etter å ha fått for bønn hos Svein-Magne.

- Jeg var utslitt etter flere tøffe påkjenninger i livet, sier Grete. - I 1995 anbefalte legen meg å be-gynne med nervetabletter for å gjøre hver-dagen lettere. Men medisinen var vanedannende og når jeg har forsøkt å slutte, har jeg blitt svimmel og fått veldig vondt i hodet. Etter å ha fått forbønn på Hedmarktoppen, bestemte hun seg for ikke å ta flere tabletter. - Det har gått helt fint, sier hun en og en halv måned senere. - Jeg har ikke tatt en eneste tablett etter at Svein-Magne bad for meg, og jeg har ikke hatt noen plager som følge av at jeg sluttet. Før jeg fikk forbønn hadde jeg også veldig høyt blodtrykk og høyt kolesterol, men legen min kunne konstatere at også det er helt perfekt nå. Grete forteller henrykt at også sønnen hennes har blitt helbredet denne sommeren.

- Sønnen vår, Per Ivar (38), fikk konstatert testikkelkreft med spred-ning i vår. Han er ikke frelst, men vi har bedt sammen med venner fra hele landet, og i sommer ble det konstatert at systen og vannansamlingen var borte. Han fikk noen runder med cellegift ved Radiumhospitalet og mistet håret, men det har nå kommet tilbake og er kullsvart og krøllete. Slikt hår har han aldri hatt før.

KVITT NERVETABLETTENE: Grete Oksvold (64) fra Flisa har sluttet å bruke nerve-tabletter etter at Svein-Magne Pedersen bad for henne på Hedmarktoppen. Hun ble også helbredet for høyt blodtrykk og høyt kolesterol.

FRI FOR ANGINA: Alma Sporsheim (83) fra Larvik ble helbredet for angina da Svein-Magne Pedersen bad for henne på Hedmarktoppen.

© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15